Celebrity o Kazmově filmu: Mazec, pecka a husí kůže, svěřili se Perkausová, Vémola či Bendig

Kazma uvedl svůj nový snímek.

Premiéra Kazmova filmu

Přibližně tři tisíce hostů se v úterý zúčastnily slavnostní předpremiéry filmu ONEMANSHOW: The Movie, za kterým stojí Kamil Bartošek alias Kazma. Mezi pozvanými byla řada celebrit, které po zhlédnutí filmu nešetřily superlativy. „Mazec,“ zhodnotila Kazmův snímek například Eva Perkausová. „Tohle nikdo nečekal,“ vyjádřil se zápasník Karlos Vémola, zatímco zpěvák Jan Bendig měl prý při sledování „husí kůži“. Modelka Kristýna Schicková fanouškům doporučila, ať na tento film do kina určitě zajdou.

Na úterní slavnostní předpremiéru bylo pozváno tři tisíce vyvolených, kteří měli možnost sledovat snímek s předstihem. Mezi příchozími hosty byly desítky osobností českého showbyznysu. Dorazily mimo jiné hvězdy televizních obrazovek Eva Perkausová, Iva Kubelková, Miroslav Donutil či Michal Holán.

ČTĚTE TAKÉ: Kazmův film prolíná realitu s fikcí, tekly i slzy. Diváci se mají účastnit hry o miliony

Kazma je člověk, u kterého nikdy nevíte

Předsálí bylo přeplněné internetovými tvářemi, jako jsou Kristýna Schicková, Jiří Král nebo Veronica Biasiol s přítelkyní Bárou Mlejnkovou. Po žlutém koberci v Cinema City na pražském Chodově se prošly i zpěvačky Ewa Farna, Olga Lounová nebo Markéta Konvičková.

Poté, co lidé opustili promítací sály, se začaly na sociálních sítích objevovat první reakce na Kazmův celovečerní film. Návštěvu kina doporučila svým fanouškům například modelka Kristýna Schicková.„Běžte na to. Je to super,“ napsala v instagramových stories sestra fotbalisty Patrika Schicka.

„Kazma je člověk, u kterého nikdy nevíte, co čekat. A s takovým očekáváním jsem šla i na tento film, i když spekulace byly různé. Mazec!“ prohlásila moderátorka Eva Perkausová.

Na předpremiéře se ukázal také komik Jakub Kohák a z kina si pravděpodobně odnesl skvělý filmový zážitek. „Velmi příjemné překvapení,“ uvedl v příběhu na Instagramu. Podle influencerky Anny Šulcové snímek obsahoval vše potřebné. „Kus filmu jsem nevěděla, jestli je to film, realita, nebo dokument. Mělo to všechno – akci, drama, vtípky, romantiku a hustej konec,“ okomentovala na sociální síti Anna Šulcová.

Nadšený byl i zpěvák Jan Bendig. „Jsem plný dojmů, měl jsem husí kůži,“ uvedl po premiéře ve svém instagramovém příběhu muzikant.

Překvapen byl po zhlédnutí také MMA zápasník Karlos Vémola. „Pecka. Tohle jsme od něj nikdo nečekali,“ řekl na sociální síti známý bijec.

„Film super. Kdo máte rád klasickou One Man Show, tak se vám film bude líbit,“ vzkázal svým fanouškům youtuber Jakub Steklý alias Stejk. „Pokud jsou ty situace ve filmu reálné, tak se nedivím, že Kazma odlétá do hajzlu,“ doplnil.

Poslední čtyři roky pracoval Kamil Bartošek na celovečerním snímku, na který fanoušci netrpělivě čekají už od chvíle, co se dozvěděli, že Kazma chystá tento velkolepý projekt. Film bude do kin oficiálně uveden ve čtvrtek 17. srpna.

Tagy: