Startuje Prima Hvězdné léto. Diváci se mohou těšit na Kostkovou, Hámu či Kluse

Už v pondělí 26. června začíná pátý ročník žánrově pestrého Prima Hvězdného léta pod žižkovskou věží. Letní scéna Divadla Kalich a jeho hostů v malebném prostředí Mahlerových sadů hned od prvních dnů potvrzuje, že se tu každý večer opravdu setkáme s českou hereckou nebo hudební špičkou.

V prvním týdnu pátého ročníku Prima Hvězdného léta se můžeme těšit na dvě výtečné komedie s Alešem Hámou – Můj nejlepší kamarád a Za dveřmi kanceláří, která bude mít dokonce svou letní premiéru. Vedle oblíbeného komika se v nich setkáme s Nelou Boudovou, Terezou Kostkovou či Václavem Koptou.

Program prvního týdne také zahrnuje divadelní lahůdku v podobě hudební komedie Carmen Y Carmen, v níž se představí dvě velké hvězdy svých oborů – operní pěvkyně Dagmar Pecková a herečka Barbora Hrzánová –, aby se originálním způsobem podělily o roli Carmen ze slavné Bizetovy opery a prozradily nám její „pravý“ životní příběh.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Prima natáčí seriál Vytoč mého agenta podle světového hitu. S českými i slovenskými hvězdami

Čeká na nás také slavná romantická komedie nejen o ženách a nejen pro ženy Perfect Days, která je vtipným důkazem toho, že život pro nás vždy chystá něco úplně jiného, než si plánujeme. Herecky v ní excelují Lenka Vlasáková, Jan Dolanský, Petra Jungmanová, Jan Hofman nebo například Dana Syslová.

Příjemnou tradicí Prima Hvězdného léta pod žižkovskou věží jsou koncerty Tomáše Kluse s kapelou, které tu mají vždy velmi neformální a vřelou atmosféru. Ani letos o tuto tradici nebudeme ochuzeni. Populární písničkář vystoupí v pátek 30. června.

Na Prima Hvězdném létě se hraje za každého počasí, neboť scénu chrání lehká střecha, samozřejmostí je tu také komfortní divácký servis. Všechny informace, kompletní program i předprodej najdeme na www.divadlokalich.cz.

Tagy: