Prima loni opět pomáhala. V Karviné otevřela odpočívadlo, známé tváře navštívily i nemocnice

Prima opět pomáhala.

Jak Prima pomohla v roce 2023

Naše televize pomáhá, protože je Prima pomáhat. Podívejte se na místa, která vznikla v rámci projektu Prima SVĚT. Do něj se zapojila celá řada známých tváří.

Projekt Prima SVĚT vznikl v roce 2018 s cílem vytvářet místa, kde je Prima se potkávat. Každý rok tak míří kroky lidé z naší televize i vašich oblíbených tváří do různých koutů republiky, kde vznikají naučné stezky nebo třeba dětská hřiště. Loni jsme společně s moderátorem Láďou Hruškou mimo jiné zamířili do kouzelného prostředí Trhových Svinů nedaleko Českých Budějovic, kde vznikla naučná stezka.

ČTĚTE TAKÉ: Ohromný úspěch: Skupina Prima byla v roce 2023 opět komerční jedničkou u dospělých diváků

Dalším projektem bylo slavnostní otevření netradičního odpočívadla v Karviné. Vypadá jako zvon, který svolává lidi ze širokého okolí. Odpočívadlo s námi pokřtil místní rodák, herec Štěpán Kozub. „Já jsem to přijal. Peníze nechci a byl bych rád, kdyby se odevzdaly na dětskou onkologii,“ uvedl Kozub.

Těsně před Vánoci jsme s dárky zavítali do FN Bulovka. Televize Prima předala částku 300 tisíc korun na rekonstrukci oddělení pro malé pacienty. Moderátoři Karel Voříšek, Klára Doležalová a Láďa Hruška předali spoustu dárků a popřáli hezké Vánoce onkologickým pacientům i ve Fakultní nemocnici Motol. I když kvůli přísným, ale nezbytným hygienickým předpisům, jen virtuálně.

A ani loni na Mikuláše nechyběla tradiční návštěva známých tváří seriálu ZOO v Thomayerově nemocnici. „Chodím sem vždycky splnit to krásné poslání a vnést sem tu andělskou lásku a pohlazení. Chodím moc ráda,“ potvrdila herečka Sabina Laurinová. Pod taktovkou projektu Prima SVĚT se skupina Prima každoročně podílí také na akci Teribear hýbe Prahou aneb Prima den s medvědem nebo AVON pochodu, ročně podpoří desítky neziskových organizací a projektů.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Hlavně, že jsem zdravá a slouží mi kolena, pochvaluje si Krainová. Bilancující typ není

Tagy: