Přijde v kleci Vémolův konec? Spolubojovník Škvor odhadl jeho souboj s arcirivalem Kinclem

Dlouho očekávaný duel mezi Karlosem Vémolou a Patrikem Kinclem nemá podle bojovníka MMA Daniela Škvora favorita. Pro Vémolu se však jedná o kariérně klíčový zápas, zatímco u Kincla je to spíše osobní, uvedl Škvor v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS.

Oba dva jsou před nadcházejícím soubojem pod tlakem fanoušků i médií. „Pro Karlose je to kariérní zápas, tam je to buď, nebo nic. U Patrika je to zase osobní, kdyby prohrál, tak kariérně se asi nebude nic dít. Marketingově i sponzorsky je to pro oba vrcholný zápas,“ řekl Škvor. Výhrou Vémoly se podmiňuje i jeho případná odveta s Attilou Véghem.

ČTĚTE TAKÉ: Pro UFC žádný problém. Do akce jdou hvězdy, které s Kadyrovem testovaly zbraně do války

S ničím novým Vémola podle Škvora nepřijde ani tentokrát, pro diváky jsou podle něj důležitější jiné aspekty než atraktivita bojového stylu. „Pro diváky není ten samotný zápas lákavý ze sportovního hlediska, jde více o ty samotné osobnosti. Všechny spíše zajímá, jestli to Karlos ještě dá, nebo už prohraje. Myslím si, že je to spíš bulvární marketing, než že by to u těch diváků bylo o té sportovní stránce,“ popsal Škvor.

Favoritem není ani jeden

Šance jsou nesmírně vyrovnané, sázet na výsledek Škvor nedoporučuje. „Vidím to vyrovnaně. 50 na 50. Oba mají své přednosti, vypilované na maximum. Karlos je opravdu silný a Patrik má zase v zásobě hodně technik. Bude to tak spíš o tom, kdo si prosadí svou hru a zvládne to v hlavě,“ vysvětlil. Těžšího soupeře však podle Škvora Vémola už dlouho neměl. „Patrik Kincl je za poslední dobu Karlosův největší soupeř, možná i větší než Attila Végh, kde to bylo o jednom zásahu. Patrik je mladý, dravý, má našlápnuto a jde mu o hodně,“ uzavřel Škvor.

Více se dozvíte ve výše přiloženém videu.

Tagy:
MMA Karlos Vémola Oktagon MMA Attila Végh Patrik Kincl Daniel Škvor