Mikrofon na zádech? Ronaldova láska překvapila na zápase nečekaným předmětem pod tričkem

Cristiano Ronaldo, jeden z nejlepších fotbalistů světa, odehrál v neděli zřejmě své poslední utkání na mistrovstvích Evropy. Při příštím šampionátu 2024 v Německu mu bude 39 let. Možná proto pozval do španělské Sevilly, kde se osmifinále proti Belgii hrálo, i svou snoubenku Georginu Rodriguezovou. Anebo za tím mohou být i peníze a spolupráce se streamovací službou Netflix.

Ač se Ronaldo sebevíc snažil, sám na vše nestačil a Portugalci jakožto obhájci evropského titulu končí po prohře 0:1 už v prvním kole play-off. Kromě jeho hry zaujal i pohled na tribunu, kde hned v první řadě za střídačkou Portugalců seděla jeho snoubenka.

Zahraniční média zkoumají, proč měla Rodriguezová na zádech černou anténku nebo mikrofon, napojené na nahrávací či vysílací „krabičku“ schovanou pod bílým nátělníkem. Vše je jasně zřetelné na snímcích.

Tato sedmadvacetiletá bývalá prodavačka v madridském obchodě Gucci má být hlavní protagonistkou dokumentárního seriálu, který uvede Netflix. Informace o natáčení se objevila již před několika měsíci.

Film se údajně točí kolem soukromého života Cristiana, Georginy a dětí. Ti dva tvoří pár od roku 2016 a mají spolu tříletou dceru Alanu Martinu. V dokumentu se objevují i další Ronaldovy děti, Cristiano mladší (10) a dvojčata Eva Maria a Mateo (4), z doby, kdy žil v jiném partnerském vztahu.

Výsledek má také ukázat příběh nyní již i modelky, která tráví hodně času na palubě letadla. Jednou z cest byla i ta nedělní do Sevilly, aby podpořila portugalského kapitána. Ani její fandění, ani účast jeho syna Cristiana Ronalda Juniora však nepomohly.

Ronaldo a Rodriguezová se seznámili v madridském obchodě Gucci, kde Georgina pracovala jako prodavačka. Mezitím se sama stala hvězdou, na sociální síti Instagram ji sleduje přes 25 milionů lidí, které téměř denně „obdarovává“ sexy příspěvky. Ronaldovo čisté jmění se odhaduje na 430 milionů eur a do společné pokladny teď přispívá i jeho současná partnerka.

Ronaldo měl dříve několik let vztah s ruskou modelkou Irinou Šejkovou.

Tagy: