První fotka farářky Kopecké s utajovanou partnerkou: Společně vyrazily na křest knihy

Ačkoliv vztah se ženou přiznala farářka Martina Viktorie Kopecká v pondělí, s přítelkyní Andreou se na veřejnosti ukázala už před několika měsíci. Na křtu knihy tehdy ještě téměř nikdo netušil, že Kopecká s Andreou, která ji na akci doprovodila, tvoří pár.

Farářka se ve společnosti partnerky Andrey poprvé veřejně objevila v květnu na křtu knihy Koloušek herečky Jany Bernáškové. Tehdy si ženy vzájemnou náklonnost neprojevovaly, a tak přítomné nenapadlo spekulovat o tom, že tvoří pár.

ČTĚTE TAKÉ: Helena Vondráčková si po úrazu přišla pro cenu. Prozradila, jak se po pádu ze schodů cítí

V té době znalo farářčino tajemství jen několik nejbližších přátel a biskup. Vztah s Andreou veřejně přiznala v pondělí. Uvedla, že s ní žije teprve krátce. „Ale něco je jiné, vnímám, že mám po svém boku výjimečnou osobu, se kterou chci prožít celý život,“ sdělila Kopecká v rozhovoru pro Novinky.cz.

Kopecká se dle svých slov rozhodla k veřejnému přiznání kvůli touze dál nic nepředstírat, nelhat a žít v pravdě. Svůj vztah se ženou odhalila v nové knize Zpověď farářky. Její setrvání ve službě závisí na tom, jak její přiznání přijmou věřící.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Klára Doležalová oslavila 50. narozeniny. Speciální přání dohnalo moderátorku k slzám

Tagy: