Helena Vondráčková si po úrazu přišla pro cenu. Prozradila, jak se po pádu ze schodů cítí

Helena Vondráčková si po úrazu přišla pro Cenu za celoživotní přínos showbyznysu.

Jak je na tom Vondráčková po úrazu?

Helena Vondráčková se po úrazu na schodech rychle zotavuje. Do Divadla Semafor si v neděli přišla pro Cenu za celoživotní přínos showbyznysu. Na pódium dorazila ladně, ale pohyb jí stále dělá problémy, řekla televizi CNN Prima NEWS.

„Vždycky, když má přijít nějaká cena, tak mě něco postihne. Když jsem měla dostat cenu v Berlíně, tak se na mě sesunuly jezdící dveře od skříně. Když jsem měla dostat podobnou cena v Kyjevě, tak přišel covid, no a teď, když už se chystalo, že dostanu toto ocenění, kterého si samozřejmě velmi vážím, tak jsem se sesunula ze schodů,“ vyprávěla Vondráčková redakci Showtime.

ČTĚTE TAKÉ: Stáli při mně všichni svatí, mohlo to skončit hůř. Vondráčková popsala děsivý pád ze schodů

A co si vlastně z nešťastného pádu zpěvačka odnesla? „Mám zlomené žebro, ale to se zacelí. Spíš mě bolí pozadí, které mám zbarvené do černa. Ale předevčírem (v pátek, pozn. red.) jsem odzpívala svůj dvouhodinový koncert v Kopřivnici a lidi byli nadšení. Když jsem vyšla, měla jsem dojem, že mě vítají živou, že jsem neumřela,“ doplnila.

Vondráčková děkuje nejen fanouškům, ale hlavně lékařům, kteří o ni pečovali. „Děkuju všem, kteří se o mě báječně postarali ve Vojenské nemocnici a o Martina v Příbrami, kde mu sešili nohu, protože mě šel zachraňovat a sklouzl se po těch schodech taky,“ dodala Vondráčková.

PODÍVEJTE SE: Jaká byla první slova Heleny Vondráčkové po úrazu?

Tagy: