Děda Donald Trump. Politik bude mít už jedenácté vnouče, oznámil to na nečekaném místě

Kandidát na amerického prezidenta Donald Trump brzy oslaví příchod svého jedenáctého vnoučete. Jeho dcera Tiffany čeká své první dítě s manželem Michaelem Boulosem. Informoval o tom deník Newsweek.

Donald Trump sdělil radostnou zprávu během svého projevu v Michiganu. V publiku totiž zahlédl tchána své dcery, Massada Boulose. „Shodou okolností je tu otec Tiffanina manžela Michaela, což je velmi výjimečný mladý muž,“ řekl podle deníku Newsweek bývalý prezident na adresu svého zetě. „A moje dcera je výjimečná mladá žena. A budou mít dítě. Takže je to moc hezké,“ dodal.

ČTĚTE TAKÉ: Trump poslal tajně Putinovi covid testy, tvrdí novinář. Politici mají být nadále v kontaktu

Trump už má deset vnoučat od svých tří starších dětí, Donalda Jr., Ivanky a Erica. Jeho potomci jsou často součástí veřejných vystoupení a jsou považováni za důležitou součást Trumpovy kampaně. Jeho nejstarší vnučka Kai nedávno vystoupila na pódiu na Republikánském národním shromáždění.

Tiffany a Michael Boulos, syn bohaté libanonské rodiny s podniky v Nigérii, se vzali v listopadu 2022 v Palm Beach na rodinném sídle Mar-a-Lago. Pár se seznámil v roce 2018 v klubu herečky Lindsay Lohanové na řeckém ostrově Mykonos a v lednu 2021 se zasnoubili. Boulos požádal Tiffany o ruku v zahradě Bílého domu s prstenem v hodnotě 1,2 milionu dolarů, uvedl časopis People.

Tiffany je Trumpovou druhorozenou dcerou a čtvrtým dítětem. Třicetiletá žena je jediným společným potomkem bývalého prezidenta a modelky Marly Maplesové, se kterou se rozvedl v roce 1999.

Na rozdíl od svých sourozenců, Tiffany nebyla během otcova prezidentství tak často na očích a vztah s otcem byl podle některých zdrojů komplikovaný. Tiffany to ale popřela a pro časopis People řekla: „Mám k otci opravdu silné citové pouto, vždy to byl jen ten nejzábavnější a nejlaskavější otec.“

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Harrisová je mentálně postižená, řekl Trump. Migraci označil za invazi vrahů a znásilňovačů