Rolins o plastice: Lidi reagovali, jako bych prošla změnou pohlaví. Překvapily ji vzkazy žen

Dara Rolins si nechala udělat facelift.

Dara Rolins promluvila o plastických operacích

Slovenská zpěvačka Dara Rolins schytala za plastickou operaci – facelift – od některých uživatelů sociálních sítí tvrdou kritiku. V pořadu Showtime na CNN Prima NEWS přiznala, že to nečekala. „Lidi reagovali, jako kdybych si prošla změnou pohlaví,“ podivovala se.

Rolins si v únoru prošla nepříjemnými momenty, když italský plastický chirurg zveřejnil fotografie odhalující, že podstoupila facelift. Někteří lidé v komentářích na sociální síti si se zpěvačkou nebrali servítky a spustili vlnu kritiky.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela hvězda seriálu Beverly Hills 90210. Herec Pryor zazářil i ve filmu Riskantní podnik

„Samozřejmě mě to mrzelo. Na jednu stranu mi spousta ženských fandí, ale pak je taky spousta speciálně žen, které mě uváděly do rozpaků, že jsem si říkala: ‚Panebože, to je, jako kdybych podstoupila operaci proměny pohlaví‘,“ řekla Rolins pro Showtime s tím, že čekala negativní reakce spíše od mužů.

Reakce nepochopila prý i proto, že facelift považuje za poměrně běžnou záležitost, kterou podstupuje řada celebrit. „Překvapilo mě to a v mnoha případech i zamrzelo. Jen jsem kroutila hlavou a říkala si, jak umějí být ženské nepřejícné, zlé a krátkozraké,“ popsala.

Do Itálie na operaci prý jela proto, že toužila po větší anonymitě. „Je to taková intimní chvíle a moment, který fakt nechcete sdílet se zbytkem světa,“ uvedla. Na lékaře, který její fotografie zveřejnil, se ale už prý nezlobí. „Obrátila jsem list, jedeme dál,“ dodala.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Je to lepší než předtím. Každý se ptá, zda pípám, žertuje Mirai po operaci čelisti

Tagy:
zdraví Itálie facelift Dara Rolins plastika sociální síť celebrity plastická chirurgie umění, kultura, zábava a média společenská rubrika zdravotní ošetření a postupy chirurgické operace