Je to lepší než předtím. Každý se ptá, zda pípám, žertuje Mirai po operaci čelisti

Mirai Navrátil utrpěl vážné zranění čelisti. Útočník ho mlátil kovovým boxerem.

Mirai po operaci

Hudebník Mirai Navrátil má za sebou rekonvalescenci po operaci čelisti a je zpět v plné síle. Tentokrát vyrazil na pochod na Hodonínsku, jehož součástí je i řada občerstvovacích stanic s burčákem. Lidé se ho prý často ptají, jestli po zákroku pípá na letišti, když prochází bezpečnostním rámem. Na co se zpěvák těší a co má před sebou? A pípá tedy na letišti?

Pochod slováckými vinohrady přilákal i přes kapky deště davy lidí. V čele vyrazili i jeho ambasadoři Andrea Antony a Mirai Navrátil. Ten přiznává, že toho letos moc nenachodil.

ČTĚTE TAKÉ: Strach o Justina Biebera. Prožívat má „soukromé peklo“, ztrácí se před očima

„Vydal jsem se i na Beskydskou sedmičku, což je závod o délce 101 km. V mém případě to bylo spíše takové dobelhávání do cíle,“ vzpomínal na přelom srpna a září.

Na konci července zpěvák podstoupil operaci čelisti, takže se nyní vrací do kondice. „Cítím se naprosto skvěle. Myslím, že je to lepší než předtím,“ prozradil s úsměvem na tváři. „Každý se mě ptá, jestli při kontrole na letišti pípám. Tak ne. Titan, který lékaři použili, na detektory nereaguje,“ prozradil pro ShowTime.

Dva měsíce léčby prý využil ke studiu na letecké zkoušky. „Kdyby se celá ta věc nestala, nedostal bych se k tomu. Všechno špatné je k něčemu dobré,“ zhodnotil. Za jakých okolností se úraz stal a co za ním stálo, ale Mirai prozatím říct nehodlá.

Zlomenou čelist si odnesl po koncertu Eda Sheerana v Hradci Králové koncem července. „Ať tady nekolují pohádky. Čekal jsem na tágo. Najednou šlupka bez varování a hotovo. Žádné šarvátky, žádná interakce, ani mejdan,“ vysvětloval dříve hudebník. Odmítl, že by se dostal do potyčky kvůli zadané ženě.

Na příští rok Mirai s kapelou plánují další letní festivalové koncerty. „Měli jsme čas si vše nachystat a vychytat mouchy. Hodně se na to těším a děkuji lidem, že s námi zůstali i přesto, že nevěděli, jak to všechno půjde dál,“ dodal zpěvák.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Že mě lidé představují jako sestru Kuchařové? Štve mě to, ale zvykla jsem si, říká Blaško

Tagy: