Rozbitá hlava a přelepené oko. Muž ze Sokolovska popsal hrůzný útok v hospodě

Jana Prokopa minulý pátek napadlo v hospodě na Sokolovsku několik mužů. Po pár ranách pěstí zůstal ležet v kaluži krve pod barem. S napadeným hovořil redaktor CNN Prima NEWS. Prokop detailně popsal zranění a svou verzi příběhu. Vyšetřovatelé zatím nikoho neobvinili.

„Od nosu a nad obočím a z boku mám tři zlomeniny. Mám i rozbitou hlavu, na to ani nechci šahat,“ popsal svá zranění Jan Prokop, kterého minulý pátek brutálně napadla trojice mužů. Zjevně opilý muž v maskáčích, mladík v bílé mikině a muž v černé bundě. Po napadení má Prokop přelepené oko. Pod obvazem víc než desítku stehů, rány pěstí do obličeje odnesly i kosti

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Matka s kočárkem v noční Ostravě zapíjela svobodu. Dvouleté dítě dala strážníkům a odešla

Minulý pátek vyrazil pan Prokop na pivo do jedné z hospod v Habartově na Sokolovsku. Do výherního video terminálu vhodil dvacet korun a měl štěstí. „Vyhrál jsem deset tisíc korun,“ vysvětlil napadený.

V hospodě v tu dobu zřejmě seděl i muž v maskáčích, Prokop si ho prý příliš nepamatuje. Krátce potom, co vyhrál, se tam měl objevit mladík v bílém svetru. Mladík a muž v maskáčích by měli být příbuzní.

„Najednou se zeptal, kolik jsem vyhrál. Řekl jsem mu, že se ho taky neptám, kolik mají jeho rodiče na účtu peněz,“ popsal Prokop. Muži ale údajně dál naléhali. Barmanovi ovšem došla s oběma trpělivost a chtěl je z hospody vyhodit.

Krátce na to vtrhl do hospody muž, který měl Prokopa napadnout. Toho teď čeká operace zlomenin v obličeji. Policisté na případu dál pracují, a kromě Prokopovy verze je bude zajímat i výpověď útočníků. Žádné obvinění ze strany vyšetřovatelů zatím nepadlo.

Tagy: