Růžová oslava u Limberských. Roční dcera dostala v této barvě i Range Rover

Bývalý fotbalista Viktorie Plzeň David Limberský se se svojí manželkou Lenkou nebojí extravagantních věcí. Leckdo si vzpomene na jejich kýčovitý vánočního stromek, teď si pár připravil velmi originální oslavu pro roční dcerku Lilien.

Okolí domu Limberských se kvůli oslavě proměnilo v růžové království, i někdejší fotbalista Viktorie Plzeň, který skončil po minulé sezoně, si oblékl tričko v křiklavé barvě. Manželé se nijak netají tím, že mají rádi věci, které zaujmou na první pohled a vybočují z norem.

K prvním narozeninám dostala proto Lilien mnoho růžových věcí včetně zmenšené verze luxusního vozu Range Rover, prostředí oslavy umocňovaly růžové balonky. „Růžová se k malé holčičce podle mě hodí nejvíce. Svou lehkostí a jemností. A my se s manželem k ní doladili,“ řekla pro web Expres Lenka Limberská, která svým sledujícím na Instagramu ukázala, jak to na rodinné oslavě vypadalo.

Právě na Instagramu se o Vánocích 2018 objevil příspěvek, který se na nějakou dobu stal vděčným tématem. Limberští se pochlubili fotkou stromečku, ze které je patrné, že ozdobami rozhodně nešetřili.

Tagy:
Instagram Vánoce FC Viktoria Plzeň lifestyle David Limberský oslava narozenin Lenka Limberská Lilien Limberská slavnost Land Rover Range Rover