S luxusem k vítězství? Anglie svým fotbalistům zajistila na Euro pohádkový hotel za miliony

Hráči Anglie pózují fotografům před začátkem přátelského fotbalového zápasu mezi Anglií a Brazílií.

Luxusní bydlení fotbalistů

Fotbalové mistrovství Evropy v Německu se blíží a týmy ladí před startem veledůležitého turnaje poslední detaily, jako je třeba ubytování. Ti nejlepší fotbalisté budou bydlet v opravdovém luxusu. Například fotbalová asociace Anglie pronajala hráčům pětihvězdičkový hotel za 23 milionů korun.

Anglie to myslí s trofejí pro mistra Evropy vážně a jako jeden z hlavních favoritů chce na červnovém šampionátu dopřát hráčům komfort a přepych. Tamní fotbalová asociace úřadujících vicemistrů Evropy zaplatila pětihvězdičkový hotel nedaleko Erfurtu.

ČTĚTE TAKÉ: V euforii políbil fotbalistku, teď mu hrozí vězení. Aféra exšéfa svazu hýbe Španělskem

Prestižní komplex disponuje 94 pokoji, robotem na úklid nádobí nebo třeba luxusními lázněmi s několika bazény, saunou a posilovnou. To vše pro své hvězdy Angličané pořídili za 800 tisíc liber, tedy v přepočtu zhruba 23,5 milionu korun.

V nabídce luxusního hotelu najdete i à la carte menu od michelinských kuchařů. Na to ale fotbalisté mohou zapomenout. Jako většina týmů budou i Angličané v průběhu mistrovství od 14. června do 14. července spoléhat na vlastní kuchaře, protože je nutné jim zajistit kvalitní sportovní výživu před důležitými zápasy.

A právě na ně se už těší také světoznámá fanynka Chorvatska Ivana Knöllová. Modelka na sociálních sítích oznámila, že si fotbalový svátek nenechá ujít. „Brzy se uvidíme,“ vzkázala.

Příznivkyně hráčů jako jsou Luka Modrić nebo Joško Gvardiol se proslavila na posledním světovém šampionátu v Kataru. Tam své hrdiny povzbuzovala v odvážných kostýmech, za což jí od katarských úřadů dokonce hrozilo vězení. I přes všechny hrozby ale z mistrovství světa profitovala – na Instagramu ji už sledují tři miliony lidí.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Medaile pro hokejové mistrovství světa vznikají v Novém Boru. Mají jedinečnou podobu i příběh

Tagy: