Šampion Kincl s Vémolou definitivně skončil. Prozradil, že fandí seriálu Eliška a Damián

Šampion Patrik Kincl během analýzy zápasů

MMA bojovník Kincl: Stal jsem se fanoušek seriálu Eliška a Damián

Naposledy porazil v květnu dlouholetého rivala a teď čeká, kdy bude mít další zápas. Patrik Kincl v rozhovoru pro CNN Prima NEWS prozradil, jak se mu žije jako šampionovi Oktagonu, koho tipuje za vítěze duelu Karlos Vémola vs. Pavol Langer nebo čeho si všímá u bojovníků, s nimiž se má střetnout. Čtyřiatřicetiletý bojovník zároveň prozradil, že je fanouškem seriálu Eliška a Damián.

Nedlouho před turnajem Oktagon 47 se nešlo Patrika Kincla nezeptat, jaký tipuje výsledek hlavního zápasu Karlos Vémola vs. Pavol Langer. A přemožitel českého Terminátora odhaduje, že mu slovenský vyzyvatel uštědří další prohru.

ČTĚTE TAKÉ: Proč Vémola hubne deset kilogramů za den? Jde o jojo efekt, oblbnu tím tělo, říká bojovník

„Vede mě k tomu Karlův poslední zápas na Štvanici, kde jsem nabyl přesvědčení, že s tímhle si musí Pavol Langer hravě poradit. Ten výkon byl… Když řeknu tragickej, tak to dostanu od lidí zase sežrat. Ale takhle to vidím. Objektivně,“ říká na rovinu Kincl.

„Byl to zápas, v němž měl Karel v prvním kole vyhrát, to se nestalo. Dokonce se tam trápil. Kdyby s takovou formou nastoupil proti Pavolu Langerovi, tak není o čem. Na druhou stranu, Pavol za sebou nemá úplně top těžké zápasy, je to introvert. A veškerá pozornost jde teď na něj. Plná hala od něj bude chtít top výkon a nevím, jak se s tím dokáže popasovat. V každém sportu je hlava důležitá a v MMA obzvlášť. A to budou faktory, které budou rozhodovat.“

Ač šampion střední divize Oktagonu dokázal v květnu najít recept na Terminátora, Langer ho s prosbou o pomoc v přípravě nekontaktoval. Naposledy se tak oba bojovníci sešli v minulém roce. „S Pavolem Langerem jsem loni jednou trénoval, příjemně mě překvapil. Šikovnej, silnej a hodně velkej borec. A vidím to tak, že šanci má. Určitě je papírově outsider. Ale já mám outsidery dost v oblibě, baví mě, když dokážou překvapit, a vidím to tak i tady,“ prozrazuje Kincl.

A jak aktuálně vnímá dlouholetého rivala Vémolu? „Uzavřel jsem si to. Jsem rád že jsem vyhrál a uštědřil mu asi nejhorší porážku v jeho kariéře a tím to pro mě skončilo. V životě s ním nepůjdu na kafe, nepokecáme o čemkoliv a ten člověk je mi jedno.“

Odvetu tedy odvál čas, antipatie trvají dál.

V rozhovoru pro CNN Prima NEWS navíc Kincl prozradil i to, že se stal fanouškem seriálu Eliška a Damián. „Na první dojem mě upoutala vlna hejtů, co se kolem tohoto seriálu točila. To jsem nezažil a říkal jsem si, co to bude za šílenství,“ poznamenal bojovník a připomněl scénu „Tak pojď, ty hajzle“. „V tu chvíli mě napadlo, jestli by Emma Smetana nechtěla dojít do gymu, že by to jednou mohla dotáhnout do UFC… Ale nic, dal jsem tomu šanci a teď jsem ve fázi, kdy koukám už v předpremiérách. Mám prima+, takže se vždy úplně těším, co bude v dalších dílech. Viděl jsem například, že už ji přenesl do své doby,“ dodává znalý divák Kincl.

Tagy: