Lela Vémola popsala poslední chvíle před Karlosovým zápasem. Vylíčila i děsivý prožitek

Lela Vémola prozradila, jaké další zvíře by si mohli domů pořídit. Bude to možná slon.

Lela Vémola před důležitým zápasem manžela zavzpomínala na okamžiky hrůzy

Karlose Vémolu čeká už zítra v Bratislavě důležitý zápas, na který se pečlivě připravuje. Po boku mu je jako vždy manželka Lela Vémola, která s ním odcestovala na rodné Slovensko. Pro CNN Prima NEWS řekla, že se nejvíce těší, až bude po zápase. V rozhovoru zavzpomínala na moment, kdy přišli do jejího domu lupiči. Prozradila také, že by si možná s manželem chtěli časem pořídit slona.

Velká česko-slovenská MMA bitva se blíží. Karlos Vémola porovná síly s tvrďákem Pavolem Langerem. K souboji dojde už v sobotu pod střechou bratislavského stadionu Ondreje Nepely na turnaji Oktagon 47. Čas před zápasem prožívá Vémola jako obvykle. „Za ty roky jsem na to už zvyklá. Snažím se na to koukat jiným pohledem. V sobotu budu nejšťastnější, až budu vědět, že je po zápase,“ řekla Lela Vémola pro CNN Prima NEWS s tím, že konečně budou mít doma klid.

ČTĚTE TAKÉ: Že Langer není nejostřejší tužka v penálu? Chyba v překladu, říká Vémola a chce šokovat

„Co spolu žijeme, poznám samozřejmě jeho nálady. Ale nikdy není jisté, s jakou se jakožto profesionální sportovec probudí. Když je v období, kdy se připravuje na zápas a má dietu a těžké tréninky, je to těžké i pro mě. Tím, že máme děti, je to o to víc náročnější. Už jsme ale sehraní a jeho nálady akceptuji, funguje nám to,“ svěřila se manželka známého zápasníka. Podle jejích slov je to ale tentokrát jiné, Vémola se totiž zdá být klidnější než kdykoliv předtím. „Tentokrát je celkově hodně v pohodě, za což jsem ráda,“ vysvětlila.

Pro Lelu je zítřejší zápas významný, protože se bude odehrávat v její rodné zemi, kde má část rodiny a spoustu přátel. „Jsem Slovenka, a tak se můj muž musí zítra ukázat,“ pousmála se. „Budou tam samozřejmě i moji rodiče. Na zápasy chodí pravidelně. Jsou velkými fanoušky Karlose,“ doplnila.

Další mazlíček bude možná slon

Před nedávnem navštívil Vémola s manželkou Thajsko, kde se jim neskutečně líbilo. Obzvlášť je okouzlili sloni. „Thajsko mi přirostlo k srdci. Těším se, až se tam opět vrátíme. Největší zážitek byli sloni. Nikdy bych nevěřila, jak hluboký význam pro mě budou mít,“ nastínila manželka úspěšného bijce.

Karlos často říká, že poslední zvíře, které si pořídí, má být právě slon. „Strašně se mi líbili. Bylo by pěkné mít jednoho doma, ale nevím, kde. Není tu místo. Jedině, že by Karlos koupil nějaký pozemek, poté se o tom můžeme bavit. Ale stále o tom doma mluvíme,“ prozradila Lela Vémola, která tak nevyvrací možnost, že by si slona skutečnou jednou pořídí.

Okamžiky jako z hororu

Bude to rok, co se k nim domů vloupali zloději. „Byla to věc, kterou člověk nepředvídá. Samotnou mě to velmi šokovalo. Byla jsem sama doma s dětmi a najednou se ke mně někdo vloupal. Ale zvládla jsem to,“ zavzpomínala na šokující chvíle dvojnásobná maminka.

Zloději se vloupali do šatníku zrovna v momentě, kdy ukládala děti ke spánku. „Dole jsem všechno pozhasínala a šla jsem nahoru. A najednou jsem slyšela takové bouchání, že nám někdo chodí po střeše. Ty zvuky poznám, protože když jsou Vánoce a střechu zdobíme světýlky, přesně vím, jak to zní, když po ní někdo chodí. Věděla jsem, že se něco děje a že je zle,“ připomněla si okamžiky hrůzy.

„Když to začalo být intenzivnější a slyšela jsem silnější rány, které šly ze šatníku, který hned vedle ložnice, věděla jsem, že to bude velký průšvih,“ pokračovala Vémolova manželka, která byla tou dobou sama s dětmi v domě.

Reagovala ale velmi pohotově a podařilo se jí zabránit jakémukoli střetu se zloději. „Šatník si zamykám, jako každá správná ženská. Měla jsem v zámku klíč, ale dveře nebyly úplně zavřené. Když jsem věděla, že uvnitř někdo je, tak jsem přemýšlela, zda dveře otevřít, či ne. Ale řekla jsem si, že by to asi dobře nedopadlo, tak jsem dveře dovřela a zamkla,“ popsala.

Karlos měl zápas

Snažila se volat manželovi, ten ale telefon nezvedal, protože měl zápas na Oktagonu. Rozhodla se tedy urychleně kontaktovat souseda, který je i rodinným kamarádem. „Z mého hlasu pochopil, že to není sranda, tak sem rychle spěchal. Nejhorší moment byl, když zloději, kteří byli v šatníku, začali hýbat klikou. Bylo to jak z hororu. Vzala jsem si do ruky tu největší věc, kterou jsem našla. Byla to socha a držela jsem ji v náručí, abych se případně mohla bránit,“ popsala děsivé momenty.

„Nechápu ale, jak je mohlo napadnout se sem vloupat, když ze střechy museli vidět, že se svítí a že je někdo doma. Asi zloději nebyli perfektní, protože zapomněli, že já na Oktagonu s dětmi nejsem. Nebojím se jich, já jsem svou rodinu ochránila,“ zakončila Lela Vémola a upozornila, že od té doby dům lépe zabezpečili. Strach ze zlodějů už nemá, ale nepříjemný zážitek už nikdy z hlavy nevymaže.

Tagy: