Santa Vémola, Krpálek u moře nebo neposedný Plekanec. Jak strávili sportovci Vánoce?

Karlos Vémola během rozhovoru na CNN Prima NEWS

Jak slavili vánoce čeští sportovci?

Ježíšek u českých sportovců proběhl mnohdy ve velkém stylu. Hvězdy se na sociálních sítích pochlubily parádními stromky, vánoční atmosférou ve 30stupňovém horku a k vidění byl i zápasník a Santa v jedné osobě.

Vánoce bývají pro sportovce jednou z mála příležitostí, kdy si mohou dopřát odpočinek a tak trochu porušit jinak striktní jídelníček. Několikachodovou večeři v širokém rodinném kruhu ukázal na Instagramu zápasník Karlos Vémola… nebo spíš Santa Vémola?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Roztomilý příchod i trápení sestry. Malý princ Louis znovu zastínil celou královskou rodinu

„Hou hou hou. Máme tady ten nejkrásnější moment Vánoc. Ta nefalšovaná dětská radost,“ komentoval zápasník v santovském kostýmu video rodiny u stromečku. Jak je známo, 38letý bojovník je milovníkem zvířat a štědrovečerní večeři nachystal rovněž pro divou zvěř – s fanoušky sdílel i video, na kterém ve svátečním oblečku krmí své lvice.

Vánoce za hranicemi

Netradiční svátky prožil také Lukáš Krpálek. Český judista s rodinou zamířil do teplých krajin. Na Seychelách sice bylo na Štědrý den přes třicet stupňů, ale o vánoční atmosféru i díky vystoupení místních s koledami dvojnásobný olympijský vítěz rozhodně nepřišel.

V zahraničí prožívají svátky také hokejoví junioři do 20 let, kterým začíná ve Švédsku mistrovství světa. O bramborový salát ani stromeček však loňský stříbrný tým nepřišel. „Asi všichni bychom radši trávili Vánoce doma, ale to, co pro nás realizační tým připravil, to je hodně velký zážitek,“ ocenil vánoční hostinu obránce národního týmu Marek Alscher.

Sportem ku zdraví, to je vánoční motto exhokejisty Tomáše Plekance, který vzal manželku Lucii Šafářovou na vánoční běh. Sama z toho však zřejmě velkou radost neměla. „Vánoční běh, jo? Vole,“ vzkázala svému muži se smíchem na videu na Instagramu.

V domáckém duchu oslavily Vánoce české tenistky. Wimbledonské šampionky Markéta Vondroušová s Petrou Kvitovou se na snímcích od stromečku pochlubily rodinnou pohodou.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Je důležité chránit planetu, vyzval král Karel III. od netradičního vánočního stromku

Tagy: