Roztomilý příchod i trápení sestry. Malý princ Louis znovu zastínil celou královskou rodinu

Členové královské rodiny se znovu ocitli ve stínu prince Louise. Tentokrát se celý národ rozplýval nad roztomilostí teprve pětiletého aristokrata, když zamával publiku při příchodu na tradiční vánoční koncert koled při bohoslužbě ve Westminsterském opatství v Londýně. Pak potrápil svou sestru, napsal britský deník Daily Mail.

Malý princ Louise přicházel do chrámu ruku v ruce se svým otcem Williamem, princem z Walesu. Po cestě mával přihlížejícím a duchovním. Doprovázel ho i zbytek rodiny – matka princezna Catherine, starší bratr George a sestra Charlotte. Kamery také zachytily moment, kdy jí Louis zlomyslně sfoukával svíčku.

ČTĚTE TAKÉ: Vánoce v královské rodině? Opět bez Harryho, po smrti Alžběty II. přibyly děti Camilly

Trojice sourozenců během koncertu postávala vedle svých rodičů a dalších členů královské rodiny, držela svíčky a zpívala vánoční koledy. Ve Westminsterském opatství se na každoroční dobročinnou akci, kterou pořádá princezna z Walesu, sešlo 1 500 lidí. Charitativní akce se konala už 8. prosince, její záznam však mohla veřejnost zhlédnout až na Štědrý den večer. Odvysílala jej televize ITV.

Vánoční bohoslužba letos podpořila pracovníky s dětmi, malé děti a rodiny ve Spojeném království. Měla představovat „naději na nový život a podstatu rozvoje péče o děti,“ doplnil Daily Mail. „O Vánocích oslavujeme narození. Příchod každého dítěte je vzácný a významný okamžik. Přivádí nás ke společnému zamyšlení nad novými začátky a přináší naději do budoucna,“ uvedla akci princezna Catherine.

Benjamínek královské rodiny Louis se koncertu letos účastnil poprvé. V předchozích letech byl na to ještě příliš malý.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se na jiný žertovný kousek prince Louise

Tagy:
Vánoce koncert princ Harry královská rodina Daily Mail Malý princ William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Louis, princ z Cambridge Westminsterské opatství