Rašilov šetří a dal se na kutilství. Prozradil, proč ho manželka zamyká doma

Saša Rašilov s manželkou Lídou a dcerou Emílií

Oblíbený český herec Saša Rašilov naskočil po vánoční přestávce opět do práce, ale pouze před televizní kamery seriálu Sestřičky. Absence divadel a práce spojená s živým publikem mu chybí, a tak dlouhé chvíle zahání prací okolo rodinného domu. Stal se z něj kutil.

Herec Saša Rašilov se už po vánoční přestávce moc těšil zpět na plac na natáčení oblíbeného seriálu Sestřičky. „Vánoční přestávka byla krásná, ale zvlášť teď, když té práce máme všeobecně méně, tak jsem se těšil,“ řekl herec.

Loňský rok byl pro Sašu, jako pro mnohé z nás, plný pádů a vzestupů. „Byl náročný, vydatný, výživný i vyčerpávající. Pro mě se starostmi, ale i s velkou radostí, protože se nám v září narodila dcera Emílie,“ zhodnotil Rašilov uplynulý rok.

Emilka, kterou má se svou manželkou Lídou, je už jeho čtvrtá dcera a o své holky se stará i tak, že aktuálně zvelebuje rodinný dům na Zbraslavi, kde žijí. „Když nemůžu normálně pracovat a vydělávat peníze, aspoň je ušetřím tím, že co můžu a zvládnu, si udělám sám,“ pochlubil se herec.

„Jakmile ale řeknu slovo elektřina nebo jenom třeba zásuvka, tak mě moje žena zamkne doma a řekne, že nic takového nikdy dělat nebudu, protože z toho má strach, a já už teda teď také,“ prozradil.

Co ale nejvíc známému herci chybí, je divadlo. „Je to práce, která je už dlouho částečně i můj život,“ řekl Rašilov, jehož žena je také herečka. „Ji ještě čeká chvilinku mateřská a pak se to snad znovu rozjede,“ doplnil.

„My bychom měli na konci divadelní sezóny, která už vlastně teď běží, zkoušet spolu a měli bychom si spolu poprvé zahrát, tak doufám, že se nám to splní,“ prozradil herec plány do budoucna. „Hlavně, aby tohle všechno už bylo pryč za námi a aby lidé nebyli ohrožení na životě, abychom byli zdraví a všechno ostatní zase dáme do kupy, tomu věřím,“ dodal na závěr Saša Rašilov.

Tagy: