Onanující muž vyděsil seniorky u Loučovic. Byl vysoký a měl opálený zadek, řekla jedna z nich

Seniorky na cyklostezce vyděsil onanující muž.

Onanista na cyklostezce

Na oblíbené cyklotrase v jižních Čechách před několika dny vyděsil dvojici seniorek onanující muž. Mladík, který byl podle svědkyň vysoký a opálený, si nedokázal odpustit sexuální hrátky na veřejnosti, a proto se dostal do hledáčku jihočeských policistů. Ti v oblasti zvýšili hlídkovou činnost, aby muže dopadli.

„Myslela jsem, že je to houbař, ale byl jako svlečený a vlezl do lesa na takový velký kámen,“ popsala jedna ze seniorek setkání se zvrhlíkem. Mladík je překvapil na stezce z Loučovic do Vyššího Brodu.

Právě v blízkosti cyklotrasy se podle svědků incident odehrál. „Šly jsme s kamarádkou a najednou říkám: ,Podívej se, on je tam nějakej chlap nahej a onanuje,‘“ uvedla seniorka. „Slyšela jsem, jak tam šustil, jak tam seděl nahej a onanoval. Řekla jsem mu: ‚Ty hajzle, zavolám na tebe policii.‘ Vůbec nemluvil. Jak jsme řekly, že zavoláme policii, tak se zvedl a odešel. Byl tak 185 centimetrů vysoký a zaujalo mě, že byl celý opálený, i jeho zadek,“ dodala další seniorka s tím, že dál už nešly, jelikož se bály.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Muž pobodal členy rodiny, chtěl z nich „vyhnat ďábla“. Olomoucký soud přihlédl k jeho nemoci

Šokované ženy událost ohlásily na obecní úřad. „Jakmile jsme přijali oznámení, kontaktovali jsme místní zástupce policie a vydali jsme varování na Facebooku pro místní občany,“ sdělil starosta obce Loučovice Jan Kubík. „V rámci prevence jsme v obci Loučovice a okolí zvýšili hlídkovou činnost,“ uvedl mluvčí Policie ČR Jihočeského kraje Miroslav Šupík.

Celá trasa je oblíbeným cílem turistů i místních, ti teď ale mají strach. Mladíka se totiž zatím nepodařilo vypátrat. „Každej by se bál, není to moc příjemná věc. Nešla bych tam sama,“ řekla jedna z místních. „Vzhledem k tomu, že mám manželku a děti, tak si dáváme větší pozor,“ dodal další obyvatel.

„Případem se zabývají lipenští policisté, kteří jej právně kvalifikovali jako přestupek proti veřejnému pořádku,“ řekl Šupík. Policisté zároveň žádají další svědky, které třeba onanista také obtěžoval, ať se nestydí přihlásit se na policii.

Tagy: