Seriál Malá velká liga: Němec jako zkrachovalý fotbalista, co říká Fixová na postelovou scénu?

Malá velká liga

Trenér Růžička - Malá velká liga (1)

Jeden zkrachovalý fotbalista a parta školáků. Jak tohle spojení může dopadnout, se dozvíte v originálním komediálním seriálu Malá velká liga, který odstartoval 6. září na Prima+. Postava ztvárněná Markem Němcem bude totiž stát před velkou výzvou. Nejenže se bude snažit získat zpět svou práci a manželku, ale z šestice malých specifických žáčků bude mít za úkol vychovat fotbalisty, kteří obstojí ve školní konkurenci.

Osmidílný seriál, který měl pod taktovkou režisér Jakub Machala, se točí kolem postavy Honzy Růžičky. Ten má zpočátku vše, co si může přát – úspěšnou kariéru ve fotbale, bohatství i oddanou manželku. Jenomže stačí okamžik a vše se změní. Po potyčce s vycházející hvězdou svého klubu Sparta Praha, mladým útočníkem Igorem Paškou, kterého ztvárňuje Marek Lambora, je propuštěn ze zaměstnání a z milovaného klubu vyloučen. Navíc je kvůli zničení osobního majetku, napadení a kladení odporu při zatýkání pod vlivem alkoholu odsouzen na několik měsíců veřejně prospěšných prací nepodmíněně.

Marek Lambora ztvární hvězdu fotbalového klubu Igora Paška. Podívejte se, jak postavu popisuje sám herec:

Jeho povaha, nezřízené pití a arogantní chování ho připraví i o lásku jeho života Sáru, kterou hraje Anna Fixová. Růžička se tak ze dne na den ocitá v podnájmu na sídlišti a v rámci trestu je přinucen trénovat bandu netalentovaných dětí z místní základní školy. A tak člověk, který dosud nepoznal nic než fotbal a výhry, najednou po sérii velkých životních kotrmelců musí poznat všechno – i život mimo fotbal. A tak má bezdětný chlap v počínající krizi středního věku, který nikdy nechtěl mít děti, na krku rázem několik pěkných kvítek.

Marek Němec v roli trenéra Honzy Růžičky:

Možná to ale budou právě tito malí výrostci, kteří Honzovi ukážou, na čem v životě skutečně záleží. A že nepotřebuje hvězdnou kariéru k tomu, aby byl šťastný. „Je to debil, zato nádhernej. Ale on se polepší,“ slíbil jeho představitel Marek Němec. Než se tak stane, určitě diváky čeká ještě velké množství komických situací.

Anna Fixová o roli Sáry a postelové scéně:

ČTĚTE TAKÉ: Láskyplné vyznání Marka Němce seriálové postavě. Je to debil, ale nádherný, popsal

Ve vedlejších rolích se představí Sarah Haváčová, Adam Joura, Martin Myšička, Anežka Rusevová, Roman Štabrňák, Michal Škach, Josef Slavík, Henryk Šimek, Matyáš Třískala, Josefína Krycnerová, Tony Hoang Phi, Marek Lambora, Petr Vršek, Martin Kubačák a další.

Celé díly nového seriálu Malá velká liga najdete už teď na Prima+.

PODÍVEJTE SE: Co o seriálu říká herec Roman Štabrňák a proč nesnáší fotbal?

Tagy: