Stav hvězdy Česko Slovensko má talent se po bitce zhoršuje. Jeho verze je lež, tvrdí servírka

slovenský herec Ivan Kozák

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X (8) – Vtipné texty známých songů

Slovenský herec Ivan Kozák leží už čtvrtý den po fyzickém napadení v nemocnici a jeho stav je velmi vážný. Sám tvrdí, že na něj agresor před barem zaútočil kvůli homosexuální orientaci, kterou předstíral. Deník Nový čas však přišel se svědectvím servírky z podniku, kam se Kozák před incidentem zastavil. Herec se podle ní navážel do obsluhy, které se chtěl muž pouze zastat. Kozák se navíc v baru několikrát předtím choval velmi nevhodně, sdělila žena.

Kozáka dle jeho slov napadl při oslavách výročí sametové revoluce v Pezinku agresivní muž. Měl mu uštědřit několik kopanců a směřoval i na hlavu. Herec skončil v pezinské fakultní nemocnici. Od pátku, kdy k incidentu došlo, se jeho stav zhoršil. „Kromě otřesu mozku mám zlomený nos, celý den zvracím a plivu krev. Mám vylámané přední zuby,“ vyjmenoval pro deník Nový čas svá zranění. „Jedním okem vidím pouze mlhu, druhým vidím matně, stále se mi točí hlava,“ doplnil.

ČTĚTE TAKÉ: Zpověď účastníka rvačky ve Stodůlkách. 15letý hoch kvůli šikaně sebevraždu nespáchal, tvrdí

Jeho vážný zdravotní stav prý způsobil mladší muž, který ho pronásledoval. K tomu ho údajně mělo přimět Kozákovo převlečení za homosexuála. „Kamarád si z legrace nasadil náušnice a já měl jen tílko. Smáli jsme se a dělali divadlo. Ten chlap si asi myslel, že jsem gay,“ popsal herec.

Incident se měl odehrát v místě zvaném Šenkvická cesta u podniku Mejdan, kam se osmatřicetiletý herec zastavil na pivo. Agresor údajně počkal, až Kozák vyjde z baru, a poté na něj měl zaútočit.

Podle svědectví servírky z baru se však mohla celá událost odehrát trochu jinak. „Servírku, která tam v danou dobu byla, Ivan slovně napadal. Dotyčný pán, který ho prý dokopal, což však není pravda, se jí zastal. Myslím, že na něj neútočil kvůli jeho orientaci,“ prozradila pro Nový čas.

17. november 2023 a stále sme v tej istej ....! O 2 dni filmujem a 23. mám premiéru. Ďakujem.

Posted by Yves-Paul Kozaque on Friday, November 17, 2023

Servírka nevěří ani tomu, že herec utrpěl vážná zranění. „Nechápu, proč odmítl zavolat záchranku a fotil se doma v koupelně, když nevěděl, jestli se dožije rána,“ podotkla. Herec uvedl v úterý na svém Facebooku, že přivolanou pomoc zrušila žena, která ji zavolala. Sanitku poté na místo přivolali policisté, sdělila deníku jejich mluvčí Jana Šimunková: „Ze strany zasahující hlídky byli na místě vykonány všechny potřebné úkony a taktéž přivolaná rychlá zdravotnická pomoc.“

Kozák byl podle servírky vždy problémový. Nerespektoval prý zavírací dobu a měl na personál nepříjemné řeči. „Už před dvěma týdny měl na mále, aby nedostal,“ dodala. Herec si však dál stojí za svou verzí. „Vždy jsem se v tom podniku choval slušně. Když jsem obtěžoval lidi, neměli jste mě tam pouštět a měli jste volat policii,“ reagoval.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Družku ubil na Jičínsku k smrti, soud tak brutální případ nepamatuje. Muž dostal tvrdý trest

Tagy:
úraz Facebook herec Pezinok Sametová revoluce Stodůlky okres Jičín Ivan Kozák