Těžké chvíle Dary Rolins: Přiznala drama před show v Praze, dusila se a skončila v záchrance

Zpěvačka Dara Rolins si před lednovým koncertem v pražské O2 areně prožila těžké chvíle. V rozhovoru pro slovenské Fun radio přiznala, že hodinu před vystoupením se začala dusit a nakonec jí museli zavolat sanitku.

Slovenská zpěvačka Dara Rolins vystoupila 28. ledna v pražské O2 areně při příležitosti oslav svých padesátých narozenin. Vystoupení mělo začít v osm večer, jak ale zpěvačka přiznala pro slovenské Fun radio, ještě hodinu před zahájením nebylo jasné, zda vůbec zazpívá. „Hodinu před zahájením mohl být koncert zrušen. Seděla jsem v šatně a po generální zkoušce jsem cítila, že mám unavené hrdlo,“ popsala Rolins podle webu Topky.sk.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Eva Perkausová dlouho skrývala těhotenské bříško. Prozradila, jaké pohlaví miminka si přeje

První pomoc se jí snažila poskytnout fotografka Petra Ficová, která jí dala přírodní sprej na krk, který Dara ihned použila. Následně ale začala kašlat, bylo jí těžko a nemohla se pořádně nadechnout. „Tenhle cirkus trval deset minut v kuse. Pak jsem jen periferně cítila, jak ruch v šatně začíná houstnout, přicházeli noví lidé, aby se přesvědčili, jestli je pravda, že se Dara dusí. Pořád jsem je zdviženou rukou uklidňovala, že to brzy skončí,“ popsala zpěvačka.

Její stav se ale nelepšil, a tak jí nakonec musela být přivolána záchranná služba. „Přijela sanitka, převezli mě na pohotovost, dali mi kapačku a přijela další lékařka, která byla specialistou na dýchací cesty. Vstávala jsem a říkala, že musím jít, protože mi za hodinu začíná koncert. Ona mi ale držela ruku na hrudi a říkala, že ona rozhodne, jestli koncert vůbec bude, že se musím uklidnit,“ vylíčila Rolins.

V sanitce s ní byl pouze Leoš Mareš, který měl celý koncert na starosti. Byl ve stresu a bál se, že se akce nakonec neuskuteční. „Celé to trvalo myslím dobrých 40 minut. Zhluboka jsem si oddechla, když infuze zabrala. Nevím, co mi ta doktorka ještě podstrčila, protože jsem se jí v tu chvíli úplně odevzdala,“ dodala Rolins.

Lékařka nakonec vystoupení povolila. Doktoři posléze zjistili, že ve spreji, který Rolins použila, byl propolis, který u ní vyvolal vážnou alergickou reakci.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nemohla jsem dýchat, i kůže mi byla malá. Herečka Bendová se svěřila s otřesným zážitkem

Tagy:
koncert Dara Rolins zdravotnická záchranná služba Leoš Mareš dramatická forma Fun rádio