Eva Perkausová dlouho skrývala těhotenské bříško. Prozradila, jaké pohlaví miminka si přeje

Moderátorka Eva Perkausová čeká druhé dítě

Rozhovor s nastávající maminkou Evou Perkausovou

Moderátorka Eva Perkausová, která oznámila své druhé těhotenství a je již v šestém měsíci, v rozhovoru pro Showtime na CNN Prima NEWS prozradila, že pro ni početí bylo překvapením hlavně kvůli tomu, jak rychle nastalo od prvního porodu. Své těhotenské bříško dokázala skrývat až do této doby, což ji samotnou velmi překvapilo. Radostnou zprávu oznámila hvězda Hlavních zpráv svému muži Ivanovi jen tak mimochodem v posteli. Ač se o pohlaví dítěte dozví pár až na konci září, má přesto moderátorka své skromné přání.

Své těhotenské bříško dokázala hvězda Hlavních zpráv skrýt až do šestého měsíce, což podle svých slov rozhodně nečekala. „Překvapivě nebylo dlouho vidět. S takovou možností jsem ani nepočítala. Lékařky mě samy upozorňovaly, že pokud je mezi dvěma těhotenstvími takto krátká doba, vše se dříve projeví,“ svěřila se v pořadu ShowTime na CNN Prima NEWS. „Ale asi je vše tak, jak to má být,“ dodala moderátorka s úsměvem.

ČTĚTE TAKÉ: Kazmova expřítelkyně Kalousová: Moje píseň má adresáta. Zpívání myslím vážně

Těhotenství bylo podle jejích slov plánované. „Už dříve jsem říkala, že bych si přála dvě děti blízko u sebe. Vyšlo mi to,“ řekla moderátorka s úsměvem.

Devítiměsíční Kilián bude podle Perkausové za mladšího sourozence určitě rád. „Je opravdu společenské miminko. Jakmile se objeví ve společnosti lidí, stane se z něj ihned klidné dítě. Ale pokud jsem s ním doma, tak nevím, co dřív,“ popsala své čerstvé rodičovské zkušenosti.

„Příchod sourozence na svět Kilián určitě uvítá. Nebude na to sám, protože tam budou jednoduše dva malí prďolové. Myslím si, že si budou víc než notovat,“ myslí si moderátorka.

Manžel se o radostné novině dozvěděl obyčejným způsobem

Šťastnou novinu chtěla podle svých slov sdělit manželovi Ivanovi zvláštním způsobem. „Hodlala jsem vše udělat jako překvapení, nějaké wow. Třeba nějakým dortíkem s motivem miminka,“ popsala své plány. „Nedokázala jsem to ale vydržet. Hned jsem si šla udělat těhotenský test a poté jsem si říkala, že se vše seběhlo nějak rychle,“ prozradila v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS.

K oznámení nakonec došlo více než obyčejnou, ale neméně radostnou cestou. „Šli jsme si oba lehnout. Mně to ale pořád šrotovalo hlavou, nemohla jsem usnout a převalovala jsem se ze strany na stranu. Muž se mě zeptal, co se se mnou děje. Řekla jsem mu, že nemůžu usnout,“ popsala momenty Perkausová. „Pak jsem mu oznámila, že jsem nejspíš těhotná. Odpověděl překvapeně: ‚Jako fakt? A víš to jistě?‘ Když jsem mu pověděla o testu, reagoval obdobně: ‚Fakt, jo?‘ A jen jsme tam taky mlčeli a popřáli si dobrou noc“ sdělila hvězda Hlavních zpráv pobaveně.

Manžel měl ze zprávy o očekávaném přírůstku do rodiny velkou radost. „Nebylo to zase tak velké překvapení, jelikož jsme se o miminko pokoušeli. Spíš nás oba zaskočilo, že to šlo vše tak rychle,“ řekla v pořadu Showtime Perkausová, která otěhotněla několik měsíců po svém prvním porodu.

Skromné přání ohledně pohlaví miminka

O pohlaví potomka pár zatím neví. Dozvědět by se o něm měli na konci září. „Řeknu klišé, které je ale pravdivé. Ať to bude, co to bude, hlavně ať je miminko zdravé,“ nechala se slyšet moderátorka. Přesto má své skromné přání. „V hloubi duše si říkám, že by bylo fajn mít oba sourozence, tedy jak chlapečka, tak i tu holčičku. Bylo by to opravdu hezké,“ svěřila se.

„Ale i kdyby to byl chlapeček, tak to budou takoví mí dva kluci,“ dodala hvězda Hlavních zpráv, na kterou čekají v nejbližších týdnech rodinné radosti.

Tagy: