Jsem těhotná, potvrdila Hanychová. Dítě se Soukupem čeká po čtyřech měsících vztahu

Třetí dítě se třetím mužem. Modelka Agáta Hanychová je v požehnaném stavu. Pro web Blesk.cz potvrdila, že čeká dítě s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. S tím tvoří pár teprve čtyři měsíce.

O jejím těhotenství se šuškalo již několik dní. Fanoušci si na jejím Instagramu všimli viditelně vypouklého bříška. Hanychová nicméně všechny spekulace dlouho odmítala. Až nyní šla s pravdou ven. „Jsem těhotná,“ potvrdila stručně modelka pro web Blesk.cz. Více se ale k radostné novince nechtěla vyjadřovat. V těhotenství zatím neprošla ani prvním trimestrem, je tedy velmi opatrná.

Pro Agátu půjde o třetího potomka. S podnikatelem Miroslavem Dopitou má syna Kryšpína. Z manželství s hercem Jakubem Prachařem pak dceru Miu. Děti z předchozího vztahu má i Jaromír Soukup. Jeho syn a dcera jsou ale už dospělí.

Kvůli němu přestává i kouřit

Hanychová tvoří s majitelem televize Barrandov pár od letošního června. Stihli si už vyzkoušet i společné bydlení. Na španělské Marbelle strávili v Soukupově vile několik týdnů. Vedle teď už potvrzených spekulací o těhotenství pak rozvířili domněnky také o tom, zda Agáta není zasnoubená. To ale zatím modelka popřela.

O tom, že je to mezi nimi vážné, svědčí i fakt, že Agáta přestává kouřit. Soukup jí dal už několikrát najevo, že tento zlozvyk nemá rád. „No, snažím se, fakt jo. Koupil mi všemožné elektronické cigarety, tak uvidíme,“ řekla před časem Hanychová.

Tagy: