Bavit lidi je pro mě droga, řekl Rytmus. Popsal pocity z ringu i natáčení hollywoodských filmů

Patrik Vrbovský alias Rytmus

Raper Rytmus nelení a rozhodl se postavit každé životní výzvě. Zpěvák se rozpovídal o tom, co mu dávají zápasy v ringu. Pochlubil se také, jak si zahrál s hollywoodskými hvězdami a jak ze sebe udělat opravdový klenot. „Bavit lidi je pro mě jako droga. Potřebuju to,“ řekl pro Showtime.

Rytmus se i po třiceti letech kariéry stále vyhřívá na vrcholu. Někdo jiný už by to dávno zabalil a spokojeně si užíval tvrdě vydělané peníze někde v Karibiku, ale to by nesměl být Rytmus. „Kdybych přestal, tak umřu,“ řekl pro Showtime zpěvák.

ČTĚTE TAKÉ: Herečka Eva Burešová oslavila kulaté narozeniny. Přemek Forejt jí připravil velké překvapení

Kariéra Rytmuse je fascinující. Po všech klipech, albech a písničkách se často objevuje i v ringu. I když ne vždy to pro něj dopadne dobře, je to něco, co mu v životě ukazuje správný směr. „Nedokážete si představit, jaký strach v sobě člověk má, když jde do fightu. To je zbytečné vysvětlovat, to se musí zažít,“ řekl raper.

Kromě ringu je další Rytmusovou vášní film. Mimo těch českých a slovenských se objevil i v amerických trhácích. „Asi v roce 2013 jsem si zahrál ve filmu Smrtonosná past, a pak jsem se ještě objevil ve Skrytém nepříteli s Piercem Brosnanem. Mám s ním scénu, kdy ho chytím zezadu a odvedu pryč,“ pochlubil se.

S během za slávou se současný Rytmusův život nedá srovnat. Vše, co dělá, má mnohem hlubší význam. „Když chceš být ve svém životě úplný klenot, tak se řiď podle toho, že diamanty se tvoří pod tlakem,“ zafilozofoval zpěvák.

Rytmuse brzy čeká jeho největší koncert v kariéře. A to v největší aréně. Nějaký ten pátek už je zcela vyprodaný. „Bavit lidi je pro mě jako droga. Potřebuju to. Stát na podiu a vypouštět ze sebe skladby. Když vidím, že ti lidé jsou se mnou, tak to je tak nádherný pocit, že to nejde popsat. Je to poslání nebo uvědomění si, proč jsem tady. Našel jsem se a dělám to, co miluju,“ dodal úspěšný raper.

Tagy: