Herečka Eva Burešová oslavila kulaté narozeniny. Přemek Forejt jí připravil velké překvapení

Herečka Eva Burešová oslavila kulaté 30. narozeniny na zahradě svého domu. Podle jejích slov však dojde i na větší party.

Herečka Eva Burešová oslavila 30. narozeniny

Pro herečku Evu Burešovou byl sobotní den ve znamení oslav. V menším kruhu přátel a sousedů přijímala gratulace ke kulatým 30. narozeninám. K významnému jubileu jí pogratulovala také redakce Showtime. Herečka prozradila, jaké překvapení si pro ni přichystal přítel Přemek Forejt nebo zda kromě skromné oslavy chystá i větší party.

Narozeninový den se rozhodla herečka známá z pořadů stanice Prima strávit v klidu a pohodlí svého domova. Slavilo se tedy na zahradě jejího rodinného domu. „Měla jsem původně v plánu velkou party s kapelou a spoustou lidí, ale nakonec to nevyšlo,“ přiblížila své rozhodnutí.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT: Líbání s Klusem? Splnila jsem si sen, přiznala Burešová. Prozradila, na co nemá peníze

„Místo toho tu máme malý dýchánek s těmi, kteří jsou mi blízko, tedy sousedy s dětmi. Je to všechno vlastně velmi improvizované, ale velmi příjemné, protože je tu málo lidí,“ řekla. Skromná akce však podle Burešové nebude jedinou příležitostí, jak oslaví své kulaté narozeniny. „Spousta lidí tady ale chybí, takže velká party určitě bude,“ slíbila.

K příležitosti jejího výjimečného dne pro ni přítel Přemek Forejt připravil velké překvapení. „Dozvěděla jsem se, že hned zítra odlétáme do New Yorku na týden. Pojedeme se podívat na muzikál Hamilton a poté na koncert Beyoncé. Když mi to řekli, zůstala jsem v šoku, jelikož se jedná o dvě věci, které jsem si vždycky přála. A k tomu cesta do Ameriky, takže vlastně tři. Mám neskutečně velkou radost, to se mu vážně povedlo,“ popsala své nadšení.

„A ještě jsem se zasnoubila se svým synem. Během dne za mnou přišel a říkal, že potřebuje, aby nás nikdo neviděl. Pak si klekl, otevřel krabičku s prstýnkem a zeptal se mě, jestli si ho vezmu,“ dodala se smíchem.

Třicítku ve svém životě vítá především s vděčností. „Poprvé se cítím trochu zmatená, doteď jsem si myslela, že spoustu věcí vím,“ řekla pobaveně. „K tomuto věku jsem si splnila obrovský seznam přání, všechno, co jsem chtěla – ať už pracovně, či životně zažít, se mi vyplnilo,“ prozradila.

V dalších letech by tak uvítala spíše zklidnění. „Toužím proto spíše po pauze. Chtěla bych se  věnovat nejen svému psychickému zdraví a pohodě, ale i najít třeba něco nového, co by mě mohlo naplňovat,“ uzavřela.

Tagy: