Bouček se těší na dítě. Bez obav, člověk do toho skočí a jede, říká. Promluvil i o stavu ženy

Už za několik měsíců se rodina Libora Boučka rozroste o dalšího člena. Známý moderátor na sociálních sítích oznámil, že jeho manželka Gabriela čeká druhé miminko. Bouček v rozhovoru pro CNN Prima NEWS prozradil, jak se jeho partnerka cítí.

„Už se moc těšíme. Gábina se cítí dobře,“ řekl v rozhovoru pro CNN Prima NEWS Bouček. Vysvětlil také, proč se rozhodli oznámit tuto radostnou novinku během karlovarského festivalu. „Bylo to tak očividné a těch otázek směřovalo tolik, že jsme se rozhodli oznámit to společně. Fotograf Benedikt Renc udělal skvělé fotky, tak abychom nemuseli odpovídat jednotlivě, udělali jsme to takhle,“ řekl známý moderátor s tím, že narození miminka očekávají na přelomu roku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Radostná novina, Bouček s manželkou čekají dítě. Mluví o požehnání, naznačili i termín porodu

Bouček společně s manželkou už vychovávají dvouletého syna Alberta. Obavy z toho, jak budou péči o dvě malé děti zvládat, prý rozhodně nemá. „Žádné obavy mít člověk nemůže, prostě do toho skočí a jede. A ono se to nějak vyvine,“ sdělil.

Radostnou novinkou se Bouček pochlubil ve středu na svém Instagramu. „Tohle je tolik osobní. Cenné. Silné. A naše. Ta otázka je nabíledni. A smekám klobouk před všemi, co ji nepoložili. A těch byla valná většina. A rozumím těm, kteří se s upřímným zájmem zeptali a my odpověděli. Vágně, tedy já. Když už to máme říct, chceme to říct spolu. S radostí, pokorou, štěstím a racionálními obavami z křehkosti toho celého směle říkáme ANO,“ napsal moderátor k fotografii, na níž je jeho manželka zachycena s kulatým bříškem.

Boučková se na festivalu dlouho nezdržela

Na červeném koberci to moderátorovi a jeho manželce náramně slušelo. Zdá se, že Gabriele Boučkové těhotenství zkrátka svědčí. Na festivalu se kvůli rodičovským povinnostem ale dlouho nezdržela. „Já jsem tady do neděle, pak jedu pro malého na Moravu a Libor je tady celou dobu,“ řekla Gabriela pro Primu v pátek. Tehdy ještě nikdo nevěděl, že je v očekávání. Byť rostoucí, tak stále ještě malé bříško se jí podařilo pod výraznými šaty dobře schovat.

Tagy: