Záhadné zdravotní problémy modelky Budkové. Zhubla a nemá energii, lékaři dlouho tápali

Česká modelka Tereza Budková

Modelka Budková o zdraví

Modelka Tereza Budková prožívala v posledních měsících náročné období. Trápily ji zdravotní problémy a lékaři dlouho nemohli přijít na to, v čem je problém.

Dvaatřicetiletá Budková nemá o pracovní nabídky nouzi, kvůli zdravotním problémům ale zpomalila. „Musela jsem zvolnit, protože mi měsíc nebylo dobře a stále se to srovnává. Asi toho na mě bylo přes léto hodně, proto teď tolik práce neberu,“ přiznala I. vicemiss z roku 2009 v soutěži krásy Česká Miss.

Kromě práce musela omezit i sport. „Nemůžu cvičit, což je pro mě strašný problém. Ani ne proto, abych hubla, ale já cvičení prostě miluju a teď na něj nemám energii. Je to pro mě úplně hrozné a necítím se ve formě, i když jsem hodně zhubla,“ řekla Budková s tím, že cvičení potřebuje i k tomu, aby nabrala zpět svalovou hmotu.

A co ji trápilo? „Ukázalo se, že nejde o nic vážného. Bylo to střevního rázu a lékaři nakonec usoudili, že je to od zad. Byla jsem přetažená, protože jsem hodně cestovala za prací autem. Sezení a pak stání na podpatcích při focení zkrátka není úplně přirozené. Takže je to bohužel od zad a budu muset jít k fyzioterapeutovi,“ doplnila Budková.

Miminko není na pořadu dne

Oporou jí byl její partner a bývalý hokejista Ondřej Pavelec. Na vaření prý ale moc není. „Kdyby měl něco uvařit, měla bych ještě víc práce, protože bych musela tu spoušť uklízet. Takže já vaření raději obstarám sama a vůbec to nepřenechávám jemu,“ řekla Budková během focení s kamarádkou Nikol Švantnerovou, která je teď v pátém měsíci těhotenství.

Jak se na těhotenství a svatbu dívá samotná Budková? „Ten věk mě sice už trochu tlačí, ale pořád to zůstává při starém. Kdybyste se mě zeptala před deseti lety, řeknu: ‚Ano, už je mi tolik.‘ Ale teď je to spíš: ‚Jé, zase narozeniny, no tak to je strašné.‘ S přítelem jsme spokojení, jak to je. Neříkám, že to budeme stále oddalovat ani že to bude hned, ale furt se na to oba necítíme. Chceme cestovat a užít si jeden druhého a až to přijde, až budeme oba chtít, tak do toho praštíme,“ uvedla modelka.

Tagy: