Burešová: Kibicovat hokejisty? To si nedovolím, sama nemám ráda, když mi někdo mluví do práce

Eva Burešová a Přemek Forejt přiblížili, jaký vztah mají k hokeji.

Eva Burešová a Přemek Forejt o hokeji

Že se blíží velká událost pro Českou republiku – mistrovství světa v hokeji – všichni už vědí. Sportem na ledě žijí i Eva Burešová a Přemek Forejt. V rozhovoru pro Showtime hvězda seriálu ZOO s partnerem přiblížila, jak si vztah k hokeji vybudovala.

Burešová s Forejtem si s sebou do studia ke slavným králíkům, maskotům letošního šampionátu, vzali ukázat ročního syna Tristana a fenku Nairobi. Na hokejové mistrovství se všichni moc těší – šéfkuchař je totiž šikovný nejen s vařečkou, ale i na ledě. Je vášnivým hokejistou.

ČTĚTE TAKÉ: Hokejová generálka na MS se změnila ve frašku. Češi padli i se Švýcarskem, v Brně vše prohráli

„Je pravda, že jsem začala fandit víc asi od té doby, co jsem s Přemkem. Více jsem se do toho dostala. Do té doby jsem jen koukala a říkala, jak skutečně rychle bruslí. Teď se do toho více dostávám a strašně mě na ně baví koukat. A když hraje Přemek, tak mě to baví o to víc,“ přiznala v rozhovoru pro Showtime.

Na dotaz, zda si pár dovolí hokejisty kibicovat, odpověděli oba stejně. „Já ne, ale dělá to můj táta. Už od malička, kdy mě brával na hokej, od druhé třetiny vždy vidím, jak po něm ostatní pokukují. A tam mu musím říkat, ať je v klidu, že o nic nejde,“ podotkl Forejt.

„To já ne, to si nedovolím. Vím, jak mě vždycky štve, když někdo, kdo nerozumí mojí práci, mi říká, jak ji mám dělat nejlíp. Hlavně si myslím, že kdybych to zkusila, tak bych řekla nějakou úplnou blbost, která k hokeji nepatří,“ přiznala se hvězda seriálu ZOO.

Na mistrovství, konkrétně na některý ze zápasů, se chystají. „To je více než jasné, tam musíme,“ zdůraznil Forejt. Burešová si přeje, aby návštěva stadionu byla se vším všudy. „Tedy mít dres a nějaké líčení,“ dodala herečka.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: DRUHÝ ŽIVOT ŠAMPIONŮ. Hrál s Pešánem. Po nenápadném nárazu ale Pavlů celý ochrnul

Tagy: