Ondráček bombarduje Davida „nehezkými SMS“. Za řádění na křtu jsem čekal spíš omluvu, řekl

Roman Ondráček a Michal David během večera společně zazpívali hit Rakeťák.

Michal David promluvil o Ondráčkovi

Zpěvák Michal David v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS přiznal, že neměl tušení o duševních problémech kolegy Romana Ondráčka, který způsobil poprask během pondělního křtu desky Funky 2, kdy Davida urážel a fyzicky dotíral i na jeho ženu. Čekal prý, že se mu Ondráček omluví, místo toho mu ale podle jeho slov přišly nepěkné zprávy.

David prý před křtem své desky nevěděl, že je Ondráček nemocný. „Je mi hrozně líto, co se tam stalo. Původně jsem myslel, že Roman jen trošku přebral,“ prozradil v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS hudebník.

ČTĚTE TAKÉ: Ondráček už se léčí, potvrdila jeho žena. Po konfliktu na křtu alba promluvil i Michal David

David si přeje, aby se jeho kamarád uzdravil. „Jsem rád, že duet Rakeťák máme spolu na desce. To je celý. Je mi to moc líto,“ pronesl zpěvák známý například díky hitům Nonstop či Céčka, sbírá céčka.

Ondráček na pondělním křtu nové desky během vystoupení na pódiu Davida slovně napadl a po vystoupení se dostal do konfliktu i s jeho manželkou Marcelou, na kterou fyzicky dorážel. Nakonec musela Ondráčka vyvést ochranka. „Nevím, co ho to popadlo, jestli si víc vypil nebo něco. Vykládal trochu nesmysly, a když už se to nedalo, tak ho vyvedli a chtěl napadnout i moji ženu. Já si myslím, že se mu něco stalo a že má nějaký problém. Je to kolega a byl bych rád, aby byl v pořádku,“ reagoval po incidentu David.

Nyní už ví více. „Dozvěděli jsme se, že je duševně nemocný. On sám přiznal do médií, že má bipolární poruchu, což je docela těžká nemoc, v tu chvíli jsem si uvědomil, že je to trošku jinak,“ přiznal na CNN Prima NEWS populární český zpěvák.

Společně s manželkou Michal David očekával od Ondráčka omluvu, k té prý ale nedošlo. „Napsal jsem mu, že by se měl omluvit. Chodí mi od něho ale ne úplně hezké a dost dlouhé smsky. Nechal bych to být. Snad to nakonec dobře dopadne,“ řekl s tím, že textové zprávy se strefují jak do něj, tak i do manželky Marcely.

Na závěr dodal, že nejhůře z celé situace vyšel právě člen bývalého hudebního uskupení Těžkej Pokondr. „Roman byl v ten moment na tom nejhůř. Mrzí mě, že křest skončil takhle,“ uzavřel David.

K TÉMATU: Skandál na křtu Michala Davida. Pustil se do něj Ondráček z Pokondru, pak strčil i do jeho ženy

Tagy: