Dagmar Havlová truchlí nad ztrátou mazlíčka. Mé srdce je rozbité na tisíc střepů, napsala

Bývalou první dámu Dagmar Havlovou po nedávném úmrtí bývalého partnera Jiřího Ostrého zasáhla další smutná zpráva. Musela se rozloučit se svou milovanou fenkou Grace, kterou měla 12 let. Havlová se s domácím mazlíčkem rozloučila na sociální platformě Instagram. Pod příspěvkem se objevily stovky komentářů s vyjádřením upřímné soustrasti. Ke kondolujícím se přidaly i hvězdné tváře, například herečky Eva Holubová a Tereza Brodská.

Neuběhl ani týden od úmrtí jejího bývalého partnera a pomocného režiséra Jiřího Ostrého, a Dagmar Havlová musí opět dávat sbohem. Na sociální síti Instagram se někdejší první dáma svěřila fanouškům, že ztratila svého mazlíčka.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela dětská hvězda ze zlaté éry Hollywoodu. Hickman zářil po boku Fondy, randil s Taylorovou

„Děkuji za 12 let lásky, štěstí a radosti, můj andílku,“ napsala truchlící Havlová. „Nikdy na tebe nezapomenu. Mé srdce je rozbité na tisíc střepů,“ přiznala herečka.

K oznámení přiložila video, ve kterém se střídají fotografie milované fenky Grace od momentu, kdy byla štěnětem, až po její poslední dny.

Boxerku Grace dostala Havlová před dvanácti lety na křtu knihy veterináře Jana Herčíka, připomněl server Super.cz.

Upřímnou soustrast herečce vyjádřili nejen fanoušci, ale i řada známých tváří. „Dášo, byla jsi ta nejlepší panička, psí maminka a nejen pro Grejsinku,“ vzkázala Havlové například Kateřina Kaira Hrachovcová. „Je mi to moc líto. Drž se,“ okomentovala herečka Tereza Brodská.

Podporu Havlové vyjádřily v podobě emoji i modelka Tereza Maxová, režisérka Petra Nesvačilová nebo herečka Tereza Kostková. Přidala se také Beata Rajská, Kateřina Žbirková či herečka Eva Holubová. „Dudynku, chybí slova,“ napsala Holubová. Smutná zpráva o úmrtí fenky zasáhla zpěvačku Olgu Lounovou a mnohé další.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Poslední rozloučení s Harapesem. Suchý měl v očích slzy, po hymně zněl nekončící potlesk

Tagy: