Grande 100. Hrdličky Rolins a Nedvěd uspořádali velkolepou párty, pozvali hvězdné hosty

Velkolepá oslava Dary Rolins a Pavla Nedvěda

Dara Rolins a Pavel Nedvěd uspořádali velkolepou oslavu

Pavel Nedvěd a Dara Rolins si užili společnou oslavu 50. narozenin. Bývalý fotbalista je měl na konci srpna a Daru čekají kulatiny na začátku prosince, teď si ale u italského jezera Lago Maggiore uspořádali velkolepý mejdan nazvaný Grande100. Pár se sladil do růžových kostýmků a personál restaurace přinesl pro každého jeden dort. Hrdličky si zazpívaly happy birthday, navzájem si padly do náruče a zasypaly se polibky. Zbytek večera strávili s přáteli – tančili a zpívali v klubu a na jachtě.

Velkolepé oslavy se zúčastnily desítky hostů. Mezi pozvanými byl například moderátor Leoš Mareš, zpěvák Matěj Ruppert, stylista Lukáš Kimlička, herečka Zuzana Kubovčíková Šebová nebo bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková. Ze záběrů a videí, které Rolins sdílela na svém Instagramu, je vidět, že se hosté dobře bavili. „Oslava života a lásky těchto dvou lidí, které tak moc obdivuji. Miluji vás. Říkejte mi váš fanoušek číslo 1,“ napsala na svém Instagramu Cibulková.

Dara Rolins randí s bývalým českým fotbalovým reprezentantem už rok. Nedávno partneři oslavili své první výročí. „Náš vztah je nejcelistvější a nejvyváženější,“ uvedla před několika týdny pro Showtime Rolins.

V rozhovoru pro Magazín DNES pak vylíčila, jak se poznali. „Máme společnou kamarádku Hedviku Kollerovou, bývalou manželku Jana Kollera. Vždycky mi říkala, že pro mě má Pavel slabost a že se mu moc líbím,“ přiznala slovenská zpěvačka. Dodala, že to nebrala vážně. Přesto jí ale poslední čtyři roky od Nedvěda chodily k narozeninám květiny a šampaňské.

„Pak jsem začala jezdit do italské Padovy. Hedvika mi volala, že se o tom Pavel někde dočetl. Tvrdila, že si tam teď s ním musím dát kafe, jinak jí nedá pokoj,“ popisovala zpěvačka s tím, že kamarádka tedy schůzku domluvila. Na tu si pak Dara Rolins vzala s sebou kamaráda, bez kterého by si na setkání prý netroufla. „Pavla jsem do té doby viděla jenom jednou na nějakém focení a byl to pro mě v podstatě cizí člověk,“ svěřila se.

Po kávě proběhla také večeře a Dara Rolins si myslela, že vše tak nějak vyšumí. Jenže Nedvěd se nevzdával a začal jí telefonovat a psát na mobil. „On byl z nás dvou tím, kdo se toho chopil,“ vysvětlila. Na otázku, kdy se zamilovala, odpověděla, že postupem času. „Přistihla jsem se, že se u mobilu usmívám, že z jeho zpráv cítím dobrou energii, a už jsem věděla, že mu chci odepisovat,“ přiznala Rolins.

Tagy: