Zpověď Terezy Ramby o dětech i zklidnění. Prozradila také, jak se s manželem skoro nevídali

Herečka Tereza Ramba

Herečka Tereza Ramba přiznává, že se s mateřstvím hodně uklidnila

Herečka Tereza Ramba už není závislá jenom na herectví, jak prozradila v rozhovoru pro pořad Showtime na CNN Prima NEWS. Věnuje se psaní scénářů, ale i knížek. Díky dětem se hodně uklidnila a zjistila, že užívat si pohody není na škodu. S manželem si prošli obdobím, kdy na sebe vůbec neměli čas. Nyní už je ale vše úplně jinak.

Tereza Ramba je oblíbenou českou herečkou, která má na svém kontě hodně úspěšných filmů. V současné době však už není odkázaná pouze na herectví. „Mám už strašně dlouho rozepsané knížky i nějaké scénáře. Nechávám tomu ale čas. Jediné, co u mě rozhoduje, je intuice. Herectví už rozhodně není jediná věc,“ svěřila se Ramba pro Showtime a vyzvala, aby všichni dělali to, co chtějí. „Když budete mít chuť něco udělat, tak to udělejte. Život je hrozně plastický a dá se tvarovat, je takový, jaký si ho uděláte. Je to nádherné,“ pronesla.

ČTĚTE TAKÉ: Děsivá diagnóza pro slavného šéfkuchaře. Rakovinu porazím a vrátím se zpět, slíbil fanouškům

Poslední dobou si i ona sama uvědomuje, jak důležité je se občas zastavit a vychutnávat si klid. K tomu jí pomohly především děti. „Sedět, koukat do lesa. S dětmi jsem se strašně uklidnila,“ přiznala herečka.

Tereza Ramba má obrovskou rodinu, se kterou se nyní vídá velmi často. „Ještě bych se chtěla trochu více věnovat těm úplně nejbližším kamarádům. Zjistilo se, že dlouhověkost je založená na tom, že lidi mají dobré sociální vztahy, což mě nadchlo. Nejdůležitější je, aby člověku bylo dobře,“ myslí si umělkyně.

Coby rodiče jsou Tereza Ramba a její manžel Matyáš ukázkoví. Přesto chtějí silnou fixaci na děti trochu zmírnit a věnovat se i sobě navzájem. Zažili totiž momenty, kdy na sebe vůbec neměli čas. „Protože jsou děti hodně blízko u sebe, měli jsme období, když byly úplně malé, že jsme se opravdu viděli jenom v noci,“ zavzpomínala dvojnásobná maminka.

Aktuálně je situace jiná. „Teď už je to trochu lepší. Můžeme dětem říct, aby si hrály, a komunikovat spolu. To je důležitá hranice,“ nastínila.

Celý rozhovor si můžete poslechnout ve videu v úvodu článku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Eva Burešová chystá pro fanoušky překvapení. Kvůli psychice se málem vzdala kariéry

Tagy: