Drama Agáty Hanychové: Nejmladší dcera je vážně nemocná, museli ji rozdýchávat

Trojnásobná maminka Agáta Hanychová si v posledních dnech hodně zkusila. Její šestiměsíční dcera totiž zápolí se zánětem průdušek. Rozárka musí brát antibiotika, a v jeden moment ji dokonce museli lékaři rozdýchávat, svěřila se Hanychová na sociální síti.

V dětském kolektivu se snadno šíří nemoci, své o tom ví i Agáta Hanychová, která se aktuálně stará o nemocnou nejmladší dcerku. Předtím zase marodil nejstarší syn Kryšpín a po něm také prostřední dcera Mia.

ČTĚTE TAKÉ: V dlaních se jí tvoří výrůstky. Zpěvačka Sisa Sklovská promluvila o své záhadné nemoci

Nejmladší dcera Rozárka, kterou má Hanychová s podnikatelem Jaromírem Soukupem, stůně s bronchitidou. Zánět průdušek trápí šestiměsíční holčičku už více než týden.

Při poslední návštěvě kliniky Cordeus v Praze 6, kde dívence předepsali antibiotika, se situace dramaticky zhoršila. „Po týdenním léčení Róza dostala antibiotika. Měla nízkou saturaci, takže nás tam rozdýchávali. Opravdu pěkný, takže nám držte palce,“ svěřila se dcera Veroniky Žilkové svým fanouškům v úterý na sociální síti.

Ve středu pak své sledující informovala, že uplynulá noc byla příšerná. Na influencerku, která před nedávnem ukončila vztah s otcem nejmladší dcery, je toho poslední dobou příliš. „Já už nemůžu,“ postěžovala si na Instagramu tento týden.

S fanoušky se také podělila o záběry, jak to vypadá u ní doma. Ukázala dřez přetékající špinavým nádobím, přičemž všude okolo ležely léky a šálky s čajem. Později téhož dne pak ukázala nablýskanou kuchyň. Ačkoli to nyní nemá influencerka jednoduché, stále se snaží povzbuzovat ostatní maminky, které trápí podobné problémy a nestíhají kvůli nim péči o domácnost.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Chci motivovat. I v 50 můžou ženy vypadat takhle skvěle, řekla Krainová a ukázala kalendář

Tagy: