Paris Hiltonová ukázala syna: Vypadá jako E. T., smějí se lidé. Dědička se tvrdě ohradila

Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová poslala vzkaz těm, kteří se na sociální síti strefují do jejího syna. Devítiměsíčního Phoenixe kvůli velikosti a tvaru hlavy přirovnávají k mimozemšťanovi či postavičce z animovaného seriálu, zároveň ji upozorňují, že chlapec nevypadá zdravě. „Žít v záři reflektorů znamená, že komentáře jsou nevyhnutelné, ale útočit na moje dítě nebo na někoho jiného, je nepřijatelné,“ zareagovala.

Movitá americká celebrita ve čtvrtek na sociální síti sdílela nejnovější snímky se svým potomkem. A Phoenix, devítiměsíční syn Paris Hiltonové, se ihned stal terčem internetových vtipálků.

ČTĚTE TAKÉ: V dlaních se jí tvoří výrůstky. Zpěvačka Sisa Sklovská promluvila o své záhadné nemoci

Dítě je nemocné, míní lidé

Mnozí komentující Phoenixe kvůli velikosti hlavy přirovnávají k postavičce z groteskního animovaného seriálu Griffinovi Stewieho, jehož šišatá hlava je často spojována s míčem na rugby. Jiní si zase dělají legraci z toho, že by chlapce mohla nabarvit na Halloween na modro, aby vypadal jako pohádková postava Megamysl.

„Pamatuji si, že jsem v 80. letech viděl tohoto malého chlapíka zabaleného v dece v předním košíku kola,“ napsal jeden z uživatelů Instagramu s odkazem na kultovní snímek E.T. –⁠ Mimozemšťan.

Další lidé pak Hiltonovou také upozorňovali na to, že chlapec je nemocný. „Krásné miminko, ale má zánět mozku. Může to být autoimunitní reakce. Vezměte prosím své dítě k integrativnímu pediatrovi,“ poradila fanynka.

Někteří pak dítěti pouze pohledem na fotku diagnostikovali další onemocnění, mezi kterými byla například encefalitida či hydrocefalus.

Reakce Hiltonové

Na posměšky se rozhodla Hiltonová reagovat a lidem, kteří útočí na jejího synka poslala prostřednictvím instagramového příběhu vzkaz. „Žít v záři reflektorů znamená, že komentáře jsou nevyhnutelné, ale útočit na moje dítě nebo na někoho jiného je nepřijatelné. Tohle zraňuje moje srdce víc, než je slovy možné popsat,“ napsala hotelová dědička.

„Tvrdě jsem pracovala na tom, abych si vytvořila prostředí, které je celé o lásce, respektu a přijetí, a totéž očekávám na oplátku,“ pokračovala. Poukázala i na fakt, že ať udělá cokoli, vždy budou lidé, kteří ji jako matku budou kritizovat. „Pokud nebudu zveřejňovat fotky mého dítěte, lidé budou předpokládat, že nejsem dobrá matka. A když jeho snímky zveřejním, najdou se tady tací, kteří jsou krutí a nenávistní,“ míní Hiltonová, kterou na Instagramu sleduje více než 25 milionů obdivovatelů.

Odpověď měla i pro ty, kteří z chlapce dělají vážně nemocného. Na sociální síti TikTok v jednom z komentářů napsala, že samozřejmě Phoenix u doktora byl, ale že má zkrátka jen velký mozek. „Jsem hrdá pracující matka a moje dítě je naprosto zdravé, rozkošné a andělské. O tom být matkou jsem snila odjakživa,“ připomněla ve svých stories.

Fanouškům pak zdůraznila, že právě její syn je pro ni tím nejdůležitějším na světě. „Phoenix je můj svět a největším požehnáním v životě. Každý den s ním je mi připomínkou toho, co je v životě skutečně důležité. Je těžké pochopit, že na světě jsou lidé, kteří útočí na něco tak nevinného. Doufám, že se lidé k sobě mohou chovat laskavěji a empatičtěji,“ zakončila své vyjádření.

Příspěvek se snímky maličkého Phoenixe na sociální síti posbíral už téměř 40 tisíc komentářů. Samozřejmě se mezi komentujícími našla i řada těch, kteří útok na dítě ihned odsoudili a napsali, že by se dotyční vtipálci měli stydět. „Jak lidé mohou šikanovat miminko? Co je s vámi špatně? Je to nevinné dítě,“ napsala například jedna z obdivovatelek Hiltonové. Nic podivného na dítěti neshledala ani zpěvačka Demi Lovatová, napsala jen krátce v komentářích „tak vzácné“.

Phoenixe přivítala Paris Hiltonová na svět v tichosti 16. ledna letošního roku společně s manželem Carterem Reumem, za kterého se provdala v roce 2021. Dítě jí porodila náhradní matka, která chlapce odnosila, připomněl magazín People.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pizingerová vyrazila k moři s tchyní. Ukázala fotky a prozradila, co se synovi nejvíc líbilo

Tagy: