Eva Burešová chystá syna do první třídy. Na co se maminka těší a čeho se nejvíce obává?

Zpěvačka Eva Burešová, která v současnosti točí seriál ZOO a koncertuje, si zřejmě s příchodem podzimu odpočine ještě mnohem méně, její starší syn jde totiž do první třídy. Do školy se přitom s trochou nadsázky těší víc Eva než malý Nathaniel.

„Těším se, že se Natha naučí spoustu věcí, které já jsem na základce milovala, jako dějepis či zeměpis. Ale taky se modlím, aby tam zažil krásných devět let,“ svěřila se reportérům CNN Prima NEWS. Prozradila zároveň, jaká část synovy školní docházky jí dělá vrásky: „Bojím se toho, jestli budeme umět vstávat každý den tak strašně brzo.“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 750 tisíc za hodinové vystoupení? Výmysl, vyvrací nařčení manažerka Marka Ztraceného

Některé školní předměty si prý se synem ráda znovu projde, jiným se ale raději vyhne. „Samozřejmě jsou předměty, na které se těším, až si je zopakuju. Pak jsou ale další, které doufám, že převezme můj partner nebo tatínek Nathanka, protože to není úplně moje parketa,“ sdělila redakci.

Na volbu povolání mají obě Eviny děti ještě hodně času, zpěvačka má však již dnes jasno, že jim do rozhodnutí nebude příliš mluvit. Nathaniela by Burešová nechtěla odrazovat ani od toho, kdyby chtěl jít v jejích šlépějích: „Rozhodně mu to nebudu zakazovat. Protože by to nemělo cenu. Já si myslím, že si člověk musí zkusit všechno sám.“

Více o tom, jak Burešová vnímá tradičně ženské a mužské role v domácnosti či jaký je vztah jejích synů k vaření, se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Tagy: