750 tisíc za hodinové vystoupení? Výmysl, vyvrací nařčení manažerka Marka Ztraceného

Marek by měl spadnout z obláčku. Takový vzkaz poslal oblíbenému českému umělci Marku Ztracenému organizátor soukromé akce, který s ním údajně měl domluvené vystoupení. Podle jeho slov však zpěvákova manažerka Simona Krajczy na poslední chvíli oznámila, že se cena za představení zvýšila, a to trojnásobně. Za hodinové vystoupení měl Ztracený požadovat 750 tisíc. Krajczy však pro CNN Prima NEWS uvedla, že se stížnost nezakládá na pravdě.

„Dost nás vyšplouchnul. Ozvala se nám Markova manažerka, že Ztracený po Edenu zvýšil ceny. A buď mu prý dáme 750 tisíc korun místo původních 250, nebo si máme objednat někoho jiného. Bylo to na poslední chvíli a dost nám všechno zkomplikoval, protože celá akce už byla naplánovaná,“ líčil časopisu Sedmička organizátor soukromé akce, který ovšem zůstal v anonymitě.

ČTĚTE TAKÉ: Exkluzivní rozhovor se Ztraceným: Poprvé o svatbě i koncertech. Co ho nejvíc dojalo?

Cena, která byla údajně původně domluvená a následně se podle slov dotyčného měla trojnásobně navýšit, platila za hodinové vystoupení. „S takovým neprofesionálním a arogantním přístupem jsme se v životě nesetkali,“ zdůraznil pořadatel a poslal umělci vzkaz: „Marek by měl spadnout z toho obláčku. I kdybychom ty peníze měli, objednáme si za to zpěváka z Ameriky, a ne nějakého Marka ze Železné Rudy."

Redakce CNN Prima NEWS kontaktovala se žádostí o vyjádření manažerku Ztraceného, která s uvedeným tvrzením zásadně nesouhlasí. „Tento výmysl bulváru nebudeme komentovat. Můžu jen ujistit, že jsem nikdy jako manažerka neztrojnásobila požadovaný honorář a informace se nezakládá na pravdě. Honorář se neměnil ani po historicky nejúspěšnějších koncertech Marka Ztraceného v Edenu pro 100 tisíc lidí,“ zdůraznila Krajczy.

Kvůli rodině si bere pauzu

Organizátor akce naznačoval, že umělec – který nedávno třikrát po sobě vyprodal fotbalový stadion Eden – měl zpychnout. Ztracený, kterého si fanoušci spojují zejména s jeho prvním hitem Ztrácíš, přitom patří mezi nejoblíbenější české zpěváky současnosti. To dokazují i ceny, které během své kariéry získává. „Marek za poslední roky odehrál stovky koncertů a vždy to bylo k velké spokojenosti jak pořadatelů, tak fanoušků,“ uvedla jeho manažerka.

Pro své fanoušky si Ztracený v Edenu připravil řadu překvapení. Jedním z nich bylo, že během písně odhalil video ze své svatby:

„Cena vystoupení se odvíjí vždy od konkrétní akce a i přes velký úspěch posledních let nedosahuje výše, kterou požaduje několik dalších českých kapel a interpretů. Navíc se nikdy nerovná jeho odměně, neboť náklady na uskutečnění jakéhokoliv koncertu jsou v dnešní době vysoké,“ doplnila Krajczy.

Sám zpěvák loni avizoval, že si po koncertech Edenu a 15 letech na scéně chce vzít delší pauzu.  „Uvědomil jsem si, že to hrozně letí. Synovi je 12 let a zbývají mi tak dva, tři roky, kdy tátu ještě bude chtít, než vyrazí do světa za ženskýma, což mu schvaluju,“ vysvětlil začátkem letošního léta v exkluzivním rozhovoru pro Showtime. „Koncertovat můžu v 50 i 60 letech, ale tohle je pro mě důležitější. Jsem rád, že fanoušci pro to mají pochopení, a chci jim vzkázat, že až se vrátím, tak se budou dít věci,“ slíbil příznivcům zpěvák. Na jak dlouho si dává oddych, ale neprozradil.

K prvnímu smutnému výročí smrti zpěvačky Hany Zagorové na ni Ztracený pro redakci Showtime zavzpomínal. Co řekl, si poslechněte v reportáži:

Tagy: