Fotky pro Playboy? Pořád si je prohlížím, říká Nesvačilová. Prozradila, s kým by šla na rande

Herečka Denisa Nesvačilová přiznala, že se na sebe v časopise Playboy nemůže vynadívat.

Denisa Nesvačilová přiblížila focení pro Playboy

Nejnovější vydání magazínu Playboy je na světě a s ním i sexy fotografie Denisy Nesvačilové. A herečka je z výsledku tak nadšená, že se na ně nemůže vynadívat.

„Jsem strašně spokojená. Musím říct, že jsem měla nějaká očekávání, ale fotky je zdaleka předčily. Opravdu si za nimi stoprocentně stojím, jsem úplně nadšená. Pořád si je prohlížím, musím přiznat trochu samožersky, protože se takto neznám,“ líčila redakci Showtime herečka.

Na dotaz, zda ukázala své maximum, odpověděla: „Více než maximum. Myslím, že v rámci focení to opravdu bylo na maximu, a myslím, že kdyby se jednalo o nějakou filmovou rolu, tak se dnes také už trochu více hlídám.“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nesvačilová se pro Playboy svlékla do spodního prádla. Luxusní focení byl sen, přiznala

Ačkoliv by se někteří mohli domnívat, že se po rozchodu se scenáristou Petrem Kolečkem trápila a nemusela být sama se sebou tolik spokojená, opak je prý pravdou. „Cítím se dobře skoro vždy – jak před Playboyem, tak po něm. Samozřejmě, žena se nemusí cítit zrovna nejkomfortněji, nebo si může připadat trochu hloupě, protože se lidi šťourají ve věcech, v nichž ona sama už nechce,“ řekla Nesvačilová.

Na muže po posledním vztahu nezanevřela. „To myslím, že ani nejde. Muže mám ráda – když se chovají slušně, jsou chytří a vtipní, když se umí chovat jako gentlemani,“ vyjmenoval ideální vlastnosti opačného pohlaví. A zda už je připravena ponořit se znovu do světa randění? „Nešla bych na rande s někým, kdo mě zve jen proto, že jsem holka z Playboye. To není ta úroveň, na které se s muži bavím. Na rande bych šla s někým, kdo mě zaujme a bude zajímat,“ dodala herečka.

Tagy: