Velký návrat slavného seriálu Akta X? Scullyovou bych si zase zahrála, překvapila Andersonová

Herečka Gillian Andersonová se nebrání myšlence, že by si zopakovala roli Dany Scullyové v rebootu seriálu Akta X. Přestože na všechny dotazy, zda by si postavu agentky FBI chtěla někdy znovu zahrát, vždy odpovídala negativně, své rozhodnutí nyní přehodnotila. Důvodem je skutečnost, že režisérem má být Ryan Coogler. Herečka to prozradila v rozhovoru pro Today.

Nedávno se objevily zprávy, že se režisér Ryan Coogler, který stojí za oběma filmy Black Panther od Marvela, chystá natočit reboot kultovního seriálu Akta X. Potvrdil to tvůrce původního seriálu Chris Carter v podcastu On The Coast with Gloria Macarenko.

ČTĚTE TAKÉ: Bondovky čeká zásadní změna. Craiga nahradí hvězda Avengers, natáčení začne letos, píší média

Novinka, že se režie chopí právě Coogler, přiměla herečku Gillian Andersonovou uvažovat o návratu do role agentky FBI Dany Scullyové. „Je to legrační, protože se mě lidé v rozhovorech většinu mého života ptají, jestli bych si roli v Aktech X někdy zopakovala. A má odpověď vždy zněla, že se tak určitě nestane,“ řekla Andersonová v rozhovoru pro Today.

Nyní se k otázce o návratu do role Scullyové staví otevřeně. „Neříkám ne, protože si myslím, že Ryan Coogler je opravdu skvělý. Myslím, že kdyby se do rebootu pustil, bylo by to neuvěřitelné. Možná bych si tam něco málo střihla,“ uvedla.

„Je tady šance, že se to skutečně stane,“ doplnila a dala tak fanouškům ikonického seriálu z 90. let naději, že znovu oblékne tmavý oblek agentky Scullyové a bude vyšetřovat další záhadné případy týkající se paranormálních jevů.

„Ryan Coogler je geniální režisér. Oslovil Chrise Cartera, že by chtěl natočit Akta X. Nedokáži si představit lepší způsob, jak reboot zrealizovat. Podle mě je Coogler tak trochu génius,“ rozpovídala se herečka, která si v kultovní show vysílané mezi lety 1993 až 2002 zahrála společně s Davidem Duchovnym.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hollywoodský biják Duna má i českou stopu. Kaskadéři prozradili, jak na ně působily hvězdy

Tagy: