Překvapená Grabcová. S Noidem chystají netradiční svatbu. Po obřadu půjdou na ryby

Noid Bárta se žení s Eliškou Grabcovou

Zpěvák a skladatel Václav Noid Bárta a tanečnice Eliška Grabcová chystají netradiční veselku. Jak redakci ShowTime nastávající nevěsta přiznala, svatbu si přála, ale tak brzy ji nečekala. Otec jejího dítěte má totiž za sebou už i rozvody.

„Bude to malá svatba asi s 32 hosty, z toho asi 12 dětí, takže to bude spíš ‚kinder party‘ s dětským skákacím hradem,“ nastínila redakci ShowTime Grabcová. Veselku mají navíc už za rohem, konat se bude 3. září.

Zároveň se na ní seznámí i část jejich rodiny. „Většina z nich se vůbec neznají, potkají se tam poprvé,“ přiznala tanečnice. Následovat bude i netradiční program. „Po obřadu se chceme převléct a půjdeme na ryby, takže budeme krásní jen chvíli,“ přiblížila.

A na stvrzení jejich lásky se už moc těší. „Je pravda, že jsem si ještě neuvědomovala, že je to za chviličku, ale teď mě to dojalo. Doufala jsem, že si mě někdy vezme, že mě ale požádá o ruku, to jsem absolutně nečekala,“ popsala.

Noid má za sebou totiž už dvě manželství. „Říkala jsem si, že přeci po dvou svatbách bude potřebovat nějaký větší časový rozestup a že na stará kolena to přijde. Přišlo to ale mnohem dřív, tak jsem šťastná a dojatá,“ dodala budoucí nevěsta.

A bude samozřejmě v bílém. „Svatební šaty jsem měla vždy vysněné à la mořská panna, upnuté. To se ale rozplynulo po prvním porodu. Teď je mým cílem mít ‚kojící‘ šaty, aby to fungovalo v rámci toho, že mám Aničku, která je plně kojená a je ještě malinká,“ uzavřela.

Tagy: