Hanychová a Soukup jsou rodiči. Zveřejnili dojemnou fotku a prozradili tradiční jméno

Agáta Hanychová se v úterní večer podělila se svými fanoušky o radostnou zprávu. Svému partnerovi Jaromíru Soukupovi porodila holčičku Rozárku. Dívenka ponese podnikatelovo příjmení. Modelka navíc zveřejnila na svém Instagramu dojemnou fotku.

Hanychová zveřejnila i krátké video, kde radostně popsala svůj aktuální stav. ‚‚Tak jsem to zvládla. A Jaromír taky. Rozárka je teď na měření a vážení, já bych se šla osprchovat, ale musím ještě ležet,‘‘ poznamenala na Instagramu s vtipem nyní již trojnásobná maminka. Na konci záznamu utrousila i zmínku o živém vysílání, kterému však Soukup prozatím nakloněn není. Je tedy jen otázkou času, kdy Hanychová svým fanouškům prozradí detaily.

Hanychová je známá tím, že se svými fanoušky sdílí téměř vše. Společně se Soukupem se tak netajili, že čekají holčičku. I vybrané jméno zveřejnili ještě před porodem, ačkoli o něm chvíli pochybovali. „Začínám uvažovat i nad jinými jmény, Rozárkou si nejsem stoprocentně jistá, takže bůhví,“ svěřila se začátkem roku webu Super.cz modelka.

Dítě se mělo podle předpokladů modelky narodit 28. dubna a právě pro Hanychovou je to prý magické datum. Sama se totiž v tento den narodila. Dárek k narozeninám si však brunetka nakonec nadělila o něco dříve.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Radost u hvězdy Stranger Things. V 19 letech se zasnoubila se synem slavného zpěváka

Na sourozence se dlouho těšily i dvě děti Hanychové, které má z předchozích vztahů, syn Kryšpín a dcera Mia. Dva potomky má i Jaromír Soukup, také má dceru a syna. Rozárka tak je jejich prvním společným potomkem.

Tagy: