Znovu zaskočila fanoušky. Těhotná Hanychová má naspěch, promluvila o svatbě i porodu

Agáta Hanychová by se ráda za Soukupa provdala.

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Modelka Agáta Hanychová se na sociálních sítích rozpovídala o svatbě i porodu. Během živého vysílání na Instagramu přiznala, že by si veselku s partnerem Jaromírem Soukupem přála co nejdříve. Zároveň by byla ráda, aby nechyběl u porodu. „Muži k porodu patří,“ myslí si 37letá influencerka.

„Na porodní sál půjde hezky Jaromír, aby si to vyžral,“ řekla s nadsázkou Hanychová. Prozradila, že ačkoliv její partner má již dvě dospělé děti, dceru Natálii a syna Lukáše, u porodu doposud nebyl. Jeho bývalá manželka rodila císařským řezem. „Těším se na to moc. Stoprocentně chci, aby byl u toho. Já si myslím, že muži k porodu patří,“ uvedla modelka.

Svým fanouškům také přiznala, že se porodu nebojí. Zda bude mít chlapečka, nebo holčičku, prý neřeší. „Jelikož mám oboje, je mi to vcelku jedno. Protože se na to však přišlo dřív, než jsem chtěla, a ještě nejsem po všech testech, nechci o tom zatím mluvit,“ vysvětlila Hanychová. Na svět přivede již třetího potomka. S podnikatelem Miroslavem Dopitou má syna Kryšpína, z manželství s hercem Jakubem Prachařem dceru Miu.

Hanychová tvoří s majitelem televize Barrandov pár od letošního června. Stihli si už vyzkoušet i společné bydlení. Na španělské Marbelle strávili v Soukupově vile několik týdnů. Vedle teď už potvrzených spekulací o těhotenství pak rozvířili domněnky také o tom, zda Hanychová není zasnoubená. To ale modelka zatím popírá.

Nemůžeme čekat pět let

Svým fanouškům nicméně na Instagramu přiznala, že by svatbu ráda stihla do porodu. „Tak doufejme,“ reagovala na dotazy sledujících. Vzápětí ale doplnila, že žádost o ruku nechává na svém partnerovi. „To není na mně. Jsou věci, které ženy samy rozhodnout nemohou,“ dodala Hanychová.

Slavný pár často na sociálních sítích čelí kritice, že se rozhodl založit rodinu jen po několika společných měsících. Ani jeden na tom nic špatného ale nevidí. „V našem věku už se nedá čekat pět let. Nemyslíme, že je to brzy,“ uzavřela Hanychová.

Tagy: