Hanychová už zase není sama. Potvrdila vztah s podnikatelem Jaromírem Soukupem

Nyní má Soukup nový objev. Randí s modelkou a moderátorkou Agátou Hanychovou.

Agáta Hanychová plete synovi pomlázku

Nejsou to ani tři týdny, co média informovala o rozchodu Agáty Hanychové se slovenským chirurgem Andrejem Nikovem. Česká modelka už má ale nového partnera. Jak sama potvrdila webu Prima Ženy, po jejím boku budeme vídat o 16 let staršího moderátora a ředitele TV Barrandov Jaromíra Soukupa.

„Já se k tomu nebudu nějak více vyjadřovat, ale je to pravda. To, co jsem řekla Blesku, je pravda,“ napsala Hanychová redakci Prima Ženy. Spekulace o novém vztahu již dříve potvrdila deníku Blesk. Více podrobností ale prozradit nechtěla.

Oba se znají již několik let. Pomyslná jiskra mezi nimi měla přeskočit před necelým měsícem, když byla modelka hostem v jednom ze Soukupových pořadů. Podle webu Super.cz navíc před sebou má nový pár českého showbyznysu společnou dovolenou ve Španělsku.

Hanychová má ve svých 37 letech za sebou řadu milostných karambolů. A rozhodně nešlo jen o nějaké krátkodobé vztahy. V roce 2011 se jí ve vztahu s hráčem amerického fotbalu Mirkem Dopitou narodil syn Kryšpín.

Následně si v roce 2013 vzala českého herce Jakuba Prachaře, se kterým má dceru Miu. Manželství ale skončilo v září 2020. Se slovenským chirurgem Nikovem byla osm měsíců. Nyní tak začíná novou etapu.

Může být z Hanychové česká první dáma?

Také po boku Jaromíra Soukupa se v minulosti objevilo několik známých osobností. Naposledy bývalá partnerka Františka Janečka Tereza Mátlová. Před ní žil Soukup šest let s herečkou Kateřinou Brožovou. Rozejít se s mediálním magnátem měla sama Brožová. Prý proto, že nechtěla dál snášet jeho vliv.

Soukup je rovněž majitelem profesionálního boxerského týmu Médea Boxing Team, za který sám zápasí. V poslední době se o něm mluví hlavně kvůli tomu, že chce kandidovat na příštího českého prezidenta. Průzkumy a sázkové kanceláře mu ale dávají minimální šance.

Tagy: