Hanychové došla trpělivost. Na adresu Stropnického nešetřila ostrými slovy

Modelka Agáta Hanychová se opřela do Martina Stropnického, který se po odhalení milostného poměru rozvádí s její matkou Veronikou Žilkovou. Označila ho za zm*da a dodala, že už ho nikdy nechce vidět.

„Upřímně nechápu, jak může chlap v Martinově věku zahodit fungující manželství pro holku, která je mladší než já,“ řekla Hanychová pro Extra.cz. Na svém Instagramu při živém vysílání zašla ještě dál. „Nemyslela jsem si, že je to takový zm*d,“ řekla na adresu Stropnického

„Už Martina nechci nikdy vidět. Mámě neuvěřitelně ublížil. Že se někdo zamiluje, to se může stát, ale po tolika letech ukončit vztah mailem? To byla pro mě srabárna první třídy,“ zkritizovala Hanychová formu rozchodu, jakou herec a politik zvolil.

Hanychová na rozdíl od své matky prožívá zamilované období po boku lékaře Andreje.

Zpráva o hrozícím rozvodu slavného páru se v médiích objevila před dvěma měsíci. Vyšlo najevo, že Stropnický měl milostný poměr s o 31 let mladší kolegyní z ambasády v Tel Alivu Markétou Horňákovou.

Sám Stropnický o rodinné krizi s médii nemluví. V roce 2018 se stal velvyslancem v Izraeli. Žilková se tehdy za ním i s dcerou Kordulou na dva roky odstěhovala. Poté udržovali vztah na dálku.

Tagy: