Hrábnul jsem si na dno. Zounar promluvil o bolestivém rozchodu i nové partnerce

Martin Zounar je veselá kopa. Většinou má nasazený úsměv od ucha k uchu. Jenomže byly doby, kdy to byl smutný klaun. Herec se v rozhovoru pro pořad ShowTime rozpovídal i o bolavých šrámech na duši a o tom, co mu pomohlo chmury rozehnat.

Posledních 15 let provázela herce Martina Zounara řada změn, a to především v osobním životě. „Minulých 15 let nebylo v mém životě úplně ideálních. Nemluvím teď o tom, že se narodil smysl mého života a narodila se nám dcera, mé bývalé partnerce a mně. Jmenuje se Claudia, je jí 14 a půl. Má věc, kterou miluji na lidech. Je hodná, empatická a citlivá. A miluje přírodu, zvířata. Dokáže je vnímat, dokáže pro ně obětovat své pohodlí, aby ta druhá strana byla šťastná a aby to fungovalo. To je pro mě nejvíc. Ale nebylo to úplně jednoduché všechno,“ přiznal v rozhovoru pro CNN Prima NEWS oblíbený herec.

Jedna z nejtěžších zkoušek byl pro něj rozpad vztahu s matkou jeho dcery. „Hodně jsem si hrábnul na dno, ale zjistil jsem, že v životě má všechno řešení. Jenom to musíte chtít řešit. Musíte si stoupnout a začít to komunikovat. Ono vás to nabíjí,“ uvedl Zounar s tím, že lidé pak vidí, že člověk není gauner. „Jsem optimista a věřím, že lidé mají neuvěřitelnou sílu lásky. Jsme přeci dobří lidé, žádná hovada,“ sdělil Zounar.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Josef Laufer je tři roky v umělém spánku. Rodina stále doufá v zázrak.

Herec sám o sobě tvrdí, že je neřízené torpédo, ale díky své nové partnerce Kateřině doplul do přístavu, ve kterém už by rád zůstal. „Dostal jsem určitý klid, který pro své povolání potřebuji. Děkuji, že jsme se mohli potkat,“ nechal se slyšet Zounar s tím, že setkání byla náhoda. „Ona byla sama, já jsem byl sám, nikomu jsme neubližovali a takhle to přišlo,“ dodal herec.

S Kateřinou je pak spojuje také láska ke psům, které mají oba dva. „Někdy ji strašně se*u. To je normální. Občas se štěknem, taky jsem zažil chvíle, kdy mě vítaly jen rybičky. Ani psi, jen samota,“ řekl Zounar s tím, že je to skličující pocit a špatně se při tom tvoří. „Když se vracíte a někdo vás čeká, nejenom psi Limpy a Flíček, ale i milující žena, tak je to hezké,“ uvědomuje si herec.

Tagy: