Herečku Mottlovou potkala nešťastná událost. Dům, který si nechala zrenovovat, vytopila voda

Herečku Barboru Mottlovou potkalo velké neštěstí. Domek, který si pořídila loni v létě a který nechala celý zrekonstruovat, vytopila voda a zničila vše, co mohla. Herečce tak nezbývalo než veškerý nábytek i novou podlahu vyhodit do koše a nastěhovat se k novému příteli.

„Voda mi vzala podlahy, nové skříně na míru, všechno musí pryč. Doufám, že vydrží alespoň postel z masivu,“ posteskla si deníku Blesk 36letá herečka. Nešťastnou událost údajně zavinila prasklá vodovodní trubka. „Prý únava materiálu,“ uvedla Mottlová s tím, že nemovitost měla naštěstí pojištěnou, a tak nyní čeká, jestli jí pojišťovna škodu proplatí.

O koupi nového domku herečka informovala loni v létě. V té době prý o stěhování ale nemohla být ani řeč. Mottlová totiž prováděla rozsáhlou rekonstrukci. „Domeček je starší a potřebuje hodně úprav. Naštěstí mám kolem sebe pár úžasných lidí, kteří mi s tím pomáhají. Těším se, až to bude hotové,“ svěřila se loni v říjnu pro Super.cz. „Navymýšlela jsem si hrozné blázniviny, ale chci to mít co nejdřív hotové,“ doplnila.

Nyní herečce nezbylo nic jiného než se z domu odstěhovat. Nějaký čas prý zůstane u svého nového přítele. „Je mladší než já, není z branže a jmenuje se David. Víc není třeba prozrazovat, ale netajím ho,“ řekla Mottlová. S Davidem tvoří pár teprve několik měsíců, už teď si ho ale oblíbila její maminka. „Jediný, kdo ze začátku žárlil, byl můj špic Chico,“ prozradila herečka.

Tagy: