Herečku Sandru Novákovou napadl v Chorvatsku pes. Ukázala poraněný obličej

Herečce Sandře Novákové se při pracovním pobytu v Chorvatsku přihodila nepříjemnost. Z informací, které zveřejnila na sociálních sítích, vyplývá, že ji napadl pes. Ukázala poraněný obličej a krátce popsala, jak se jí zranění stalo.

„Opravdu to nebyl dobrý nápad, dát pusinku tomu pejskovi,“ přiznala Nováková na svém Instagramu. Naštěstí pro ni zřejmě neutrpěla vážnější zranění. Na fotografii, kterou sdílela, má 41letá herečka poraněný nos.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rolins prozradila detaily vztahu s Nedvědem. Já jsem řidič, on moje slečna Daisy, smála se

Nováková s režisérem a svým manželem Vojtěchem Moravcem natáčí v Chorvatsku na ostrově Brač šestidílný seriál Na vlnách Jadranu, který vzniká v česko–slovensko–chorvatské produkci. Herečka pendluje mezi Prahou a Chorvatskem, současně totiž pracuje na dalších dílech seriálu ZOO.

„Mám za sebou jednu otočku do Prahy a je to koordinačně trochu náročnější, ale natáčení v Chorvatsku je krásné. Se všemi už jsem se potkala hned první natáčecí den. Natáčeli jsem na vrcholku hory, kde byl rozhled na celý ostrov. Celý štáb je nesmírně milý, Chorvati se neustále usmívají a jsou natěšení, ale zároveň bych řekla, že mají oproti nám takové dovolenkové tempo,“ popsala své dojmy pro Primu začátkem května.

Na natáčení do Chorvatska vyrazila tento týden také herečka Sara Sandeva, která v seriálu také účinkuje. „Sandra Nováková a Vojtěch Moravec se o nás krásně starají,“ pochlubila se na sociálních sítích herečka a sdílela fotografii ze společné večeře.

Tagy: