Rolins prozradila detaily vztahu s Nedvědem. Já jsem řidič, on moje slečna Daisy, smála se

Zpěvačka Dara Rolins odtajnila další detaily ze vztahu s Pavlem Nedvědem.

Dara Rolins o Pavlu Nedvědovi i luxusu

Zpěvačka Dara Rolins je podle svých slov velkou milovnicí automobilové značky Porsche, kterou vnímá jako luxusní. Kromě těchto aut ale považuje za luxusního také svého partnera, fotbalistu Pavla Nedvěda. Řekla to na jedné společenské akci, které se zúčastnila.

Dara Rolins je společenská a když to na ni přijde, potkáte ji v jednom týdnu klidně na třech večírcích. „Přichází a odchází to vždycky ve vlnách, protože mně to vlastně chybí, přiznám na rovinu,“ uvedla zpěvačka pro Showtime. V rozhovoru také prozradila, jaké jsou její plány na nadcházející měsíce. „Léto bude odpočinkové, ale mám v plánu natočit nové album a v lednu si chci zopakovat O2 arénu. Takže zase budeme takové pilné včelky,“ uvedla.

ČTĚTE TAKÉ: Pavel Nedvěd účetnictví Juventusu nefalšoval. Italská fotbalová federace ho zprostila viny

Štáb Showtimu zpovídal zpěvačku na luxusní akci narozenin automobilové značky Porsche. Sama vůz této značky vlastní. „Můj sen byl vždycky ‚poršáček‘, takže jsem si jednoho pořídila a je to moje láska. Navíc už mu je 75 let, takže já jsem to s ním přišla oslavit, je to člen rodiny,“ vylíčila zpěvačka.

Ale co pro ni vlastně znamená luxus? Podle jejích slov je to Pavel Nedvěd. „Luxusní je jeho duše a srdce a velkorysost. Je to laskavý chlap, chytrý. Všechno, co reprezentuje, dosáhl vlastním přičiněním, čehož si strašně cením. Každou korunku poctivě vykopal, to se mi líbí, stejně jako já jsem si každou korunku vyzpívala. To nás, myslím, hodně spojuje,“ pěla na fotbalistu ódy.

„Nesmím zapomenout na svoji fantastickou dceru, hudbu, vystupování a to, co dělám. Svoji práci opravdu miluju,“ jmenovala dále Rolins s tím, že jako každá žena považuje za luxus i povrchnější věci. „Botičky, kabelky, sluneční brýle a autíčka,“ dodala se smíchem.

Je to chlap, auta k němu patří

Na drahá auta si podle Rolins potrpí i Nedvěd. „Je to chlap, auta do jeho života patří. I v jeho garáži se objevily sportovní vozy a teď si i on užívá moje autíčko. Myslím, že se to tak nějak přeneslo na mě a jsem ta, co teď auta řeší víc,“ nechala se slyšet zpěvačka a dodala, že sama i řídí. „Já jsem jeho řidič, on moje slečna Daisy,“ doplnila.

Akce byla ozvláštěná také prací známých módních návrhářek, které vytvořily na míru outfit pro luxusní vůz. Vyvrcholil dražbou ve prospěch nadačního fondu BeCharity Báry Nesvadbové. Oblek vydražila právě Dara Rolins. „Nebylo to v plánu. Říkala jsem si, že si dám jen dobré vínko, kouknu se na hezká auta a potkám pár milých lidí. Ale najednou jsem tam stála a začalo se dražit na dobrou věc. A na to já slyším,“ uvedla zpěvačka.

Mohlo vám uniknout: Dalším zahraničním hostem karlovarského festivalu bude herečka a režisérka Robin Wrightová.

Tagy: