Orozovič nazpíval nový duet s Langerovou. Hledal jsem někoho, kdo mu dá duši, říká zpěvák

Aneta Langerová a Igor Orozovič nazpívali společný duet.

Exkluzivní ukázka z klipu Langerové a Orozoviče

Igor Orozovič je všestranně nadaný umělec, čehož si během let všiml kdekdo – včetně Anety Langerové. Nyní spolu dvojice nazpívala duet, který již brzy uveřejní. Redakce Showtime má však exkluzivní ochutnávku.

Aneta Langerová a Igor Orozovič se pracovně poprvé setkali v muzikálu Touha jménem Einodis. Aneta si však Igora všimla už mnohem dříve. „Pamatuji si ho hlavně z DAMU, kdy jsem tam chodila za kamarády. Igora jsem tam potkala jakožto jejich spolužáka. Tehdy jsem ho viděla asi poprvé na jevišti,“ svěřila se Langerová. Od té doby podle dvojice uplynulo „určitě patnáct let“.

Po takové době došlo i na první společný duet, který se i tak trošku symbolicky jmenuje Je to dávno. „Měl jsem duet a přemýšlel, s kým bych ho chtěl nazpívat. A aniž bych chtěl nějak znevažovat ostatní zpěvačky, hrozně jsem potřeboval někoho, kdo tomu dá duši a svoje vlastní charisma,“ vysvětloval herec a muzikant.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Navždycky moje. Fotbalista Řepka se oženil, vzal si svou dlouholetou přítelkyni Kristelovou

Hledal prý někoho, kdo má svou tvář a dokáže si ji uhájit proti všem vlivům. „A zároveň hodně pracuje se sdělením, textem, češtinou – co si budeme povídat, málokdo zpívá česky,“ pokračoval.

Bratři jako důležité osobnosti

Chvála se Langerová poslouchala hezky. „Pro mě je to výzva. Většinu věcí, které dělám, tak dělám s lidmi, kteří jsou ze starší generace. Tohle pro mě má trochu i jinou váhu v tom, že mohu spolupracovat s někým, kdo je v mém věku,“ přiznala zpěvačka.

Hudba, životní hodnoty i introvertnost – to vše oba umělce spojuje. Přímo na place natáčení videoklipu ale zjistili i mnohé další. „Vzpomněli jsme si, že máme ještě jednu společnou věc – oba dva máme bratry Nikoly,“ přiznal Orozovič, načež Langerová dodala, že bratři jsou pro oba „velmi důležité osobnosti v jejich životech“.

Tagy: