Navždycky moje. Fotbalista Řepka se oženil, vzal si svou dlouholetou přítelkyni Kristelovou

Fotbalista Tomáš Řepka se tajně oženil se svou dlouholetou partnerkou Kateřinou Kristelovou. Radostnou novinku oznámili partneři na sociálních sítích, kde se pochlubili snímky z veselky, které doplnili o romantické komentáře. Zprávu potvrdili také redakci CNN Prima NEWS.

„Jsme dva. Dva na všechno, na lásku, na boj i na bolest. Dva na výhry i prohry. Na život i na smrt. Dva. Potichu a mezi těmi, kteří nás milují, jsme si dali před časem slib,“ napsala Kristelová na svém Instagramu.

Zprávu exkluzivně potvrdila také redakci CNN Prima NEWS. „S Tomášem jsem prošli dobrým i zlým. Když kdysi situace kolem nás nebyla vůbec jednoduchá, řekli jsme si, že až vše zlé bude za námi, v tichosti mezi lidmi, které milujeme, si řekneme slib, který pro nás má mnohem větší význam než svatby, které jsme absolvovali v minulosti. Více se k tomu nechceme vyjadřovat,“ uvedla Kristelová. Webu Prima Ženy zároveň poskytla fotky, které vznikly ve spolupráci se Svatebním magazínem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hollywoodští pardálové v roli otců. Po De Nirovi brzy na svět přivítá potomka také Al Pacino

Radostnou novinkou se na sociálních sítích pochlubil také 49letý sportovec. „Navždycky moje. Někdo, komu můžu věřit na sto procent. Nikdy jsem nikoho takového po svém boku neměl. Mám lásku, mám všechno. Paní Řepková,“ napsal.

Řepka tvoří s 43letou moderátorkou pár už od roku 2017 a jak sami partneři přiznávají, za tu dobu už museli překonat mnohé těžkosti. Nejsložitější asi bylo, když se bývalý reprezentant objevil ve vězení. „Že s ní chci být, to jsem věděl od prvního momentu, co jsem ji viděl. Bylo to, jako když vám něco ohromného dojde. To jsem do té doby nezažil,“ vyznal se Řepka před šesti lety pro web iDnes.cz.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Bouřlivák Řepka popsal, jak skloubil ženy a fotbal

Tagy: